Psst... Wist je dat je voor sommige restaurants ook een digitale cadeaubon kan bestellen? Deze bon is alléén inwisselbaar bij De Pizzabakkers waar je het koopt, maar zit wel meteen in je mailbox. 

Wil je weten of De Pizzabakkers waar jij de bon gaat inleveren over een digitale bon beschikt? Kies je restaurant en klik op reserveren. Zie je daar ‘cadeaubonnen’ staan? Dan kan je ’n digitale bon kopen!

Is de digitale cadeaubon niet beschikbaar? Of weet je nog niet waar je de bon wilt inleveren? Koop dan je cadeaubon op deze pagina.

Bestel je cadeaubon

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau? Trakteer dan op een avond pizza & prosecco! Je kan bij ons een cadeaubon kopen voor verschillende bedragen. Haal ‘m op in 1 van onze vestigingen of bestel ‘m online (verzendkosten € 2,50). Wij pakken deze feestelijk voor je in en zorgen dat deze zo snel mogelijk bij jou thuis bezorgd wordt (max. 5 dagen). De cadeaubon is in elke vestiging inwisselbaar.

  • Je ontvangt een reply in je mailbox met de betaalgegevens. Na ontvangst van je betaling sturen we je de cadeaubon op.

Werken bij De Pizzabakkers

Wil jij bij De Pizzabakkers familie horen? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent met liefde voor lekker en eerlijk eten. Of je nu in de keuken wilt werken of in de bediening. We zoeken niet alleen collega’s met ervaring, we zijn bereid om jou alles leren over het werken bij De Pizzabakkers.

Het kookboek van De Pizzabakkers

De Pizzabakkers bestaat tien jaar en dat vieren we met een kookboek! Zowel de klassiekers als de pizza’s van de maand vind je erin terug. Het uitgangspunt van al deze pizza’s is hetzelfde: lekker, eenvoudig, huisgemaakt en van hoge kwaliteit.