De Pizzabakkers x Brandt & Levie
Een lekkere en verrassende samenwerking!
De Pizzabakkers en Brandt & Levie hebben de handen ineengeslagen en samen een ontzettend lekkere en verrassende Pizza van de Maand gemaakt. De pizza Salsiccia Piccante. Dat is een pizza Bianca (zonder tomatensaus) met licht pittige venkelsaucijsjes van Brandt & Levie, mozzarella en geblancheerde snijbiet. Afgemaakt met een beetje honing waardoor het geheeld een bijzondere, zoete twist krijgt.
Speciaal voor deze Pizza van de Maand maakte Brandt & Levie een verse venkelworst met een pikante touch voor ons. Op zich is worst niet zo exclusief, maar je hebt wordt en je hebt worst. En je wilt het allerliefst echt hele goede worst van een tevreden varken en met passie gemaakt. Dat zijn de worsten van deze Amsterdamse charcuterie!
Brandt & Levie werkt uitsluitend met goed gehouden varkens die opgroeien bij bevriende boeren en biologische varkens van Nederlandse bodem.
Dat is niet zomaar worst, dat is misschien wel de beste worst. En daarmee maken wij de lekkerste pizza!
De Pizzabakkers en Brandt & Levie zijn geen vreemden van elkaar. Het is de derde keer dat we samen een pizza bedenken. Je zou het bijna een traditie kunnen noemen, die begonnen is in 2020. Middenin de crisis vonden wij elkaar en zag onze eerste pizza het licht: de pizza Salsiccia al Tartufo. Een echte comfort pizza die uitstekend aansloot bij de lastige tijden. Dat smaakte naar meer en een jaar later was de Cavolo Nero de ster van de maand, naast een heerlijke Salsiccia Porcini (eekhoorntjesbrood) en de typisch Italiaanse palmkool.
Wie weet wat volgend jaar in petto heeft! Nieuwsgierig? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina en je bent als eerste op de hoogte van de Pizza van de Maand en andere culinaire collabs!
