We bakken door! Bestel je pizza via Order & Pickup. Kleine moeite, big support!

  • Reserveren
    • Almere Stad
    • Amsterdam
      • Copernicusstraat
      • De Pijp
      • Haarlemmerdijk
      • Noord
      • Overtoom
      • Plantage
      • Spaarndammer
      • Willemsparkweg
      • Zuidas
    • Arnhem
    • Delft
    • Den Haag
    • Haarlem
    • Hilversum
    • Leiden
      • Herenstraat
    • Maastricht
    • Nijmegen
    • Rotterdam
      • Pannekoekstraat
      • Peppelweg
    • Zaandam
    • Zwolle
    • Utrecht
      • Croeselaan
      • Leidsche Rijn
      • Nachtegaalstraat
      • Voorstraat
  • Vestigingen
    • Almere Stad
    • Amsterdam
      • Copernicusstraat
      • De Pijp
      • Haarlemmerdijk
      • Leliegracht To Go
      • Noord
      • Overtoom
      • Plantage
      • Spaarndammer
      • Willemsparkweg
      • Zuidas
    • Apeldoorn
    • Arnhem
    • Delft
    • Den Haag
    • Groningen To Go
    • Haarlem
    • Hilversum
    • Leiden
      • Leiden Centraal To Go
      • Herenstraat
    • Maastricht
    • Nijmegen
    • Rotterdam
      • Pannekoekstraat
      • Peppelweg
    • Utrecht
      • Croeselaan
      • Leidsche Rijn
      • Nachtegaalstraat
      • Twijnstraat To Go
      • Voorstraat
    • Zaandam
    • Zwolle
  • Order & Pick Up
    • Almere Stad
    • Amsterdam
      • Copernicusstraat
      • De Pijp
      • Haarlemmerdijk
      • Leliegracht To Go
      • Noord
      • Overtoom
      • Plantage
      • Spaarndammer
      • Willemsparkweg
      • Zuidas
    • Arnhem
    • Delft
    • Den Haag
    • Groningen To Go
    • Haarlem
    • Hilversum
    • Leiden
      • Leiden Centraal To Go
      • Herenstraat
    • Maastricht
    • Nijmegen
    • Rotterdam
      • Pannekoekstraat
      • Peppelweg
    • Utrecht
      • Croeselaan
      • Leidsche Rijn
      • Nachtegaalstraat
      • Twijnstraat To Go
      • Voorstraat
    • Zaandam
    • Zwolle
  • Werken bij
  • Menukaart
  • Home
  • Vestigingen
    • Almere Stad
    • Amsterdam
      • Copernicusstraat
      • De Pijp
      • Haarlemmerdijk
      • Leliegracht To Go
      • Noord
      • Overtoom
      • Plantage
      • Spaarndammer
      • Willemsparkweg
      • Zuidas
    • Apeldoorn
    • Arnhem
    • Delft
    • Den Haag
    • Groningen To Go
    • Haarlem
    • Hilversum
    • Leiden
      • Leiden Centraal To Go
      • Herenstraat
    • Maastricht
    • Nijmegen
    • Rotterdam
      • Pannekoekstraat
      • Peppelweg
    • Utrecht
      • Croeselaan
      • Leidsche Rijn
      • Nachtegaalstraat
      • Twijnstraat To Go
      • Voorstraat
    • Zaandam
    • Zwolle
  • Menukaart
  • Fanshop
  • Contact
  • Over ons
  • Evenementen
  • Franchise
  • Werken bij
  • Contact
  • Over ons
  • Evenementen
  • Franchise
  • Fanshop

Masterclass Pizza e Pesce

Tijdens een Masterclass Pizza e Pesce stond de keuken van De Pizzabakkers Noord in het teken van pizza en vis. Samen met Bart van Olphen (Fish Tales) en Sec Fee Yong (De Pizzabakkers) experimenteerde een team van culinaire journalisten met uiteenlopende smaken, waarbij een hoofdrol was weggelegd voor duurzame vis.

 

Sec (food & kwaliteit manager bij De Pizzabakkers) vertelde over de kunst van pizzabakken, want het is écht een ambacht. De kleinste verandering in temperatuur, rijpen & rijzen of ingrediënten – vergis je niet: het luistert nauw – kan de grootste invloed hebben op het eindresultaat. Bart (oprichter Fish Tales) toonde de producten die hij had meegebracht, van klassiekers op pizza zoals tonijn en zalm tot scheermessen, kokkels, coquilles en oesters.

De deelnemers gingen in teams aan de slag, selecteerden hun eigen ingrediënten en bakten hun pizza in de houtoven. Ze proefden elkaars pizza’s en gaven een score op basis van looks, smaak, bodem en originaliteit. Winnaar werd de pizza Grande Sardegna met gele Datterini-saus en belegd met Tiger prawns, ansjovis, coquilles, scheermessen, kokkels en mosselen van Fish Tales. Deze pizza ziet er niet alleen prachtig uit, maar smaakt ook nog eens heerlijk. Wil je ‘m zelf maken? Hier vind je het recept!

Evenementen & Nieuws

Tartufo Thursday

Speciaalbier Danilo

LAB2: Plant Based Pizza

Kinderpartijtje PIZZA's bakken!

december 8, 2022

Tartufo Thursday

oktober 31, 2022

Speciaalbier Danilo

mei 31, 2022
Bekijk alle evenementen

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van onze nieuwste producten, proeverijen en speciale menu's? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Vestigingen

  • Almere Stad
  • Amsterdam
  • Apeldoorn
  • Arnhem
  • Delft
  • Den Haag
  • Groningen
  • Haarlem
  • Hilversum
  • Leiden
  • Maastricht
  • Nijmegen
  • Utrecht
  • Rotterdam
  • Zaandam
  • Zwolle

De Pizzabakkers

  • contact
  • fanshop
  • werken bij
  • franchise
  • in de pers
  • sitemap

Producten

  • De Pizzabakkers Kookboek
  • Cadeaubon
  • Warmhoud- en koeltas DELUXE
  • Kinderschort

pin of creditcard

De Pizzabakkers vindt veiligheid en duurzaamheid belangrijk en daarom hebben we liever geen cash in de bakkerij. Je kan bij ons alleen betalen met PIN of creditcard (VISA en Mastercard).

Franchise

Ben je helemaal weg van ons restaurant, onze pizza’s, onze sfeer en wil je een eigen vestiging van De Pizzabakkers opzetten? Meld je dan aan via de oproep voor franchisenemers op de vacaturepagina. We hebben meerdere leuke steden in Nederland in gedachten waar we met De Pizzabakkers willen beginnen, maar staan ook open voor jouw voorkeur.

© De Pizzabakkers 2020 in samenwerking met goeiezaak.com