Uitgestelde pizza

Afgelopen winter hebben we samen met heel veel gulle gasten van De Pizzabakkers de daklozen van Amsterdam de koude wintermaanden doorgeholpen.

Eind april wordt het laatste pizza diner georganiseerd om het seizoen af te sluiten. Dan hebben we in totaal meer dan 150 pizza’s naar het Stoelenproject gebracht! Puntjes sparen via De Pizzabakkers kan volgend jaar weer, maar wil je tot de zomerstop nog iets voor het Stoelenproject betekenen? Kijk dan even op hun website!

Hoe werkt dat?

Als je bij een van onze vestigingen in Amsterdam komt eten kan je een pizzapuntje doneren voor 1 euro. Voor ieder puntje van jou geven wij er ook een cadeau. Bij 10 pizza’s brengen we ze naar Het Stoelenproject, een opvang voor daklozen. Vraag ernaar bij onze bediening!

Wat is dat, uitgestelde pizza?

Uitgestelde pizza is afgeleid van het concept uitgestelde koffie, dat afkomstig is uit Napels. Mensen konden twee kopjes koffie kopen, een voor hen en een voor iemand die het zelf eigenlijk niet kan betalen. Dit tweede kopje koffie wordt niet gemaakt: uitgesteld. Pas als iemand naar het café komt en vraagt om een uitgesteld kopje koffie wordt het gratis gemaakt.

Samenwerking met Het Stoelenproject

We werken voor dit project samen met Het Stoelenproject, een laagdrempelige avond- en nachtopvang aan de Marnixstraat in Amsterdam. Zij verzorgen gratis maaltijden voor daklozen en bieden hen een plek aan om te overnachten. Meer informatie vind je op hun site: www.stoelenproject.nl

Evenementen & Nieuws

Pizza op de boot

De Pizzabakkers x Spoorwegmuseum

Picknick Pakket