SPECiAALBiER DANiLO Perfect voor bij pizza!SmaakDanilo is een Italian Pale Ale, perfect voor bij Pizza. Amberkleurig, IPA-stijl, fris, hoppig en spannend. In Danilo zit behalve biergist ook Pizzagist. Dit huwelijk zorgt voor een mooie volle smaak. Basilicum en Salie geven beiden een super subtiele Italiaanse touch aan Danilo. De typisch Italiaanse kruiden zijn vers en…
PLANT BASED PiZZA En de lekkerste plant-based pizza is… Wij zijn altijd bezig nóg lekkerdere pizza’s te bedenken in ons LAB aan de Plantage Kerklaan om de gasten mee te verrassen. Eind maart hielden we een LAB event met als inzet de zoektocht naar de lekkerste plant-based pizza! Aan de Plantage Kerklaan in Amsterdam staat het…
De Pizzabakkers x Tres Elke maand maakt De Pizzabakkers een pizza van de maand, deze keer wel een hele bijzondere in samenwerking met het Rotterdamse restaurant Tres.In 2009 stond chef Michael van der Kroft dagelijks in de keuken van De Pizzabakkers Haarlemmerdijk, waar hij zich het vak van pizzaiolo eigen maakte. Inmiddels is hij trotse…
We Bakken Door! Vanaf donderdag 15 oktober zijn de restaurants weer gesloten, maar ook nu bakken we lekker door! De houtoven blijft branden en je kan nog steeds genieten van jouw lievelingspizza, antipasti, huisgemaakte toetjes en prosecco (wel op tijd bestellen dan, hé).Wil jij je pizza afhalen? Voor jou een kleine moeite, voor ons een…
De pizzabakkers op de boot De grachten van Haarlem, je eigen kapitein én je favoriete houtovenpizza! Wie gaat er mee?Vier jij de zomer in Nederland dit jaar? En heb je zin in ‘n dagje uit in Haarlem? Dan hebben we goed nieuws, want je kan ook op het water genieten van een superlekkere pizza. Terwijl…
De pizzabakkers x Brandt&Levie Hier is ie dan, onze pizza Salciccia al Tartufo met verse truffelworst van Brandt&Levie! Het idee voor deze pizza ontstond vorig jaar al. De worstmakers van Brandt & Levie ploffen wel vaker neer bij De Pizzabakkers aan de Spaarndammerstraat in Amsterdam, bij hun worstmakerij om de hoek. Daar drinken ze een koud…
Masterclass Pizza e Pesce Tijdens een Masterclass Pizza e Pesce stond de keuken van De Pizzabakkers Noord in het teken van pizza en vis. Samen met Bart van Olphen (Fish Tales) en Sec Fee Yong (De Pizzabakkers) experimenteerde een team van culinaire journalisten met uiteenlopende smaken, waarbij een hoofdrol was weggelegd voor duurzame vis. Sec…
Pizza PArtijtje Kom je pizza’s bakken? Het Kinderkookkafé organiseert in samenwerking met De Pizzabakkers op de vrijdag een pizza avond in het Kinderkookkafé.Kom je pizza’s bakken?Leer waar de pizza en de ingrediënten vandaan komen en hoe het deeg gemaakt wordt. Daarna maak je volgens het recept en met de echte Italiaanse ingrediënten van De Pizzabakkers je…