Events

Film e Pizza

Doordeweeks een avondje uit en genieten van een film én een pizza? Bij De Pizzabakkers kan dat! Kies een film bij de desbetreffende filmtheaters en kom daarna (of ervoor) onze heerlijke houtoven pizza* eten.

– Maandag bij De Pizzabakkers De Pijp & Rialto samen voor €14,50
– Dinsdag bij De Pizzabakkers Utrecht & ’t Hoogt samen voor €14,50
– Dinsdag bij De Pizzabakkers Haarlem & de Filmschuur samen voor €15
– Woensdag bij De Pizzabakkers Plantage & Kriterion samen voor €14,50
– Maandag tm woensdag bij De Pizzabakkers Pannekoekstraat & Cinerama samen voor 14,50

*Je kunt kiezen uit:
– Pizza Margherita
– Pizza Salami Finocchiona
– Pizza Campagnola
– Pizza Napoletana

Alle andere pizza’s op de kaart kan je natuurlijk ook kiezen. Hiervoor geldt een supplementprijs van €2,75.

Wij kunnen maar een bepaalde hoeveelheid filmbezoekers aan, daarom raden wij aan waar mogelijk te reserveren. Het is uiteraard ook mogelijk om de pizza To-Go mee te nemen. Zorg dat je ruim op tijd je pizza bestelt zodat je ook op tijd naar de bios kan.

Pizza Partijtje

Kom je pizza’s bakken? Amsterdam Vondelpark
Het Kinderkookkafé organiseert in samenwerking met De Pizzabakkers op de vrijdag een ‘Pizza avond’ in het Kinderkookkafé. Leer waar de pizza en de ingrediënten vandaan komen en hoe het deeg gemaakt wordt. Daarna maak je volgens het recept en met de echte Italiaanse ingrediënten van De Pizzabakkers je eigen pizza.
Ook maken we een echt Italiaans toetje en daar drinken we natuurlijk ook nog wat bij!

Elke laatste vrijdag van de maand is er een open inschrijving en kan je alleen, met broertje/zusje of met een vriendje pizza leren bakken.
Op de andere vrijdagen kan je een pizza (verjaardags-) feestje boeken. Je leert ook dan de fijne kneepjes van het vak en bedient jouw gasten in het Kinderkookkafé. Boek ook een Pizza Partijtje!

De pizza-avonden zijn voor kinderen vanaf 7 jaar, vanaf 8 tot maximaal 15 kinderen. De kosten bedragen €12,50 per persoon.
.

www.kinderkookkafe.nl/kinderkookkafe.nl/feestjes/pizza