Events

Film e pizza met CineMember

In de maand oktober en november krijg je bij een pizza to go ook een maand CineMember cadeau! Zo kan je je met een pizza op de bank onderdompelen in meer dan 600 kwaliteitsfilms, zoals de film a perfect day. Zo kom je de regenachtige dagen wel door!

 

 

Hoe werkt het? Haal een pizza af bij De Pizzabakkers. In je doos vind je een code die je kan activeren op www.cinemember.nl/nl/

 

 

Is een maand lang films niet genoeg? Er zijn in totaal tien gouden CineMember stickers waarmee jij een jaar lang films kijken cadeau krijgt. Misschien ben jij de lucky one die deze gouden plakker op je pizza to go vindt!

Film e Pizza

Doordeweeks een avondje uit en genieten van een film én een pizza? Bij De Pizzabakkers kan dat! Kies een film bij de desbetreffende filmtheaters en kom daarna (of ervoor) onze heerlijke houtoven pizza* eten.

– Maandag bij De Pizzabakkers De Pijp & Rialto samen voor €15,-
– Dinsdag bij De Pizzabakkers Haarlem & de Filmschuur samen voor €16
– Dinsdag bij De Pizzabakkers Leiden & Kijkhuis en Trianon, samen voor €14,50
Dinsdag bij De Pizzabakkers Voorstraat & Utrecht City bioscoop, samen voor €16,-
– Woensdag bij De Pizzabakkers Plantage & Kriterion samen voor €14,50
– Maandag tm woensdag bij De Pizzabakkers Pannekoekstraat & Cinerama samen voor 14,50

*Je kunt kiezen uit:
– Pizza Margherita
– Pizza Salami Finocchiona
– Pizza Campagnola
– Pizza Napoletana

Alle andere pizza’s op de kaart kan je natuurlijk ook kiezen. Hiervoor geldt een supplementprijs van €2,75.

Wij kunnen maar een bepaalde hoeveelheid filmbezoekers aan, daarom raden wij aan waar mogelijk te reserveren. Het is uiteraard ook mogelijk om de pizza To-Go mee te nemen. Zorg dat je ruim op tijd je pizza bestelt zodat je ook op tijd naar de bios kan.

Pizza Partijtje

Kom je pizza’s bakken? Amsterdam Vondelpark
Het Kinderkookkafé organiseert in samenwerking met De Pizzabakkers op de vrijdag een ‘Pizza avond’ in het Kinderkookkafé. Leer waar de pizza en de ingrediënten vandaan komen en hoe het deeg gemaakt wordt. Daarna maak je volgens het recept en met de echte Italiaanse ingrediënten van De Pizzabakkers je eigen pizza.
Ook maken we een echt Italiaans toetje en daar drinken we natuurlijk ook nog wat bij!

Elke laatste vrijdag van de maand is er een open inschrijving en kan je alleen, met broertje/zusje of met een vriendje pizza leren bakken.
Op de andere vrijdagen kan je een pizza (verjaardags-) feestje boeken. Je leert ook dan de fijne kneepjes van het vak en bedient jouw gasten in het Kinderkookkafé. Boek ook een Pizza Partijtje!

De pizza-avonden zijn voor kinderen vanaf 7 jaar, vanaf 8 tot maximaal 15 kinderen. De kosten bedragen €12,50 per persoon.
.

www.kinderkookkafe.nl/kinderkookkafe.nl/feestjes/pizza

Uitgestelde Pizza

Afgelopen winter hebben we samen met heel veel gulle gasten van De Pizzabakkers de daklozen van Amsterdam de koude wintermaanden doorgeholpen. Eind april wordt het laatste pizza diner georganiseerd om het seizoen af te sluiten. Dan hebben we in totaal meer dan 150 pizza’s naar het Stoelenproject gebracht! Puntjes sparen via De Pizzabakkers kan volgend jaar weer, maar wil je tot de zomerstop nog iets voor het Stoelenproject betekenen? Kijk dan even op hun website!

Hoe werkt dat?

Als je bij een van onze vestigingen in Amsterdam komt eten kan je een pizzapuntje doneren voor 1 euro. Voor ieder puntje van jou geven wij er ook een cadeau. Bij 10 pizza’s brengen we ze naar Het Stoelenproject, een opvang voor daklozen. Vraag ernaar bij onze bediening!

Wat is dat, uitgestelde pizza?

Uitgestelde pizza is afgeleid van het concept uitgestelde koffie, dat afkomstig is uit Napels. Mensen konden twee kopjes koffie kopen, een voor hen en een voor iemand die het zelf eigenlijk niet kan betalen. Dit tweede kopje koffie wordt niet gemaakt: uitgesteld. Pas als iemand naar het café komt en vraagt om een uitgesteld kopje koffie wordt het gratis gemaakt.

Samenwerking met Het Stoelenproject

We werken voor dit project samen met Het Stoelenproject, een laagdrempelige avond- en nachtopvang aan de Marnixstraat in Amsterdam. Zij verzorgen gratis maaltijden voor daklozen en bieden hen een plek aan om te overnachten. Meer informatie vind je op hun site: www.stoelenproject.nl