In de pers

www.debuikvan.nl
Van het Spaanse naar het Italiaanse: na een flinke verbouwing heeft tapasbar Barcelona plaatsgemaakt voor De Pizzabakkers. De Pizzabakkers is een keten met vooral zaken in Amsterdam. Sinds enige tijd hebben ze ook een vestiging in Rotterdam, en wel aan de Pannekoekstraat. 
De Pizzabakkers zijn een pizza-fenomeen in Amsterdam! Pizza’s uit Italiaanse houtovens, altijd met een dunne krokante bodem en altijd heerlijk belegd. De Pizzabakkkers zijn op 4 locaties in Amsterdam te vinden: op de Haarlemmerdijk, in de Pijp, op de Overtoom en in de Plantagebuurt. Dus waar je ook bent in Amsterdam: overal kun je een heerlijk pizza’s eten bij De Pizzabakkers Amsterdam!
Ook in Utrecht kunnen we sinds kort ook naar de Pizzabakkers! Een hippe pizzazaak, waar je prima met je kids een pizza kunt eten! Zaterdagavond, pizza en kids: altijd een goede combi! Helemaal op een plek waar ze ook ingesteld zijn op de kleintjes! De Pizzabakkers aan de Nachtegaalstraat is zo’n locatie! Misschien ken je het concept wel uit Amsterdam, maar sinds kort ook te bezoeken in Utrecht. Bier en Appelsap ging op onderzoek uit!
Utrecht heeft er weer een fijn Italiaans restaurant bij! Zaterdag 29 oktober is de officiële opening, maar de deuren van De Pizzabakkers aan de Nachtegaalstraat zijn nu al open. Je komt er natuurlijk voor een knapperige houtovenpizza maar ook voor een aperitivo: een vrijdagmiddagborrel Italiaanse stijl.

Kom pizza’s eten en kleien met speeldeeg terwijl ouders genieten van prosecco!

De pizza’s worden gebakken in de Italiaanse houtoven. Door het complexe deegbereidingsproces volgens authentiek Romeins recept is de bodem superlekker, dun en krokant. De pizza’s worden belegd met uitsluitend verse en zoveel mogelijk eerlijke, ingrediënten.
Hou je van pizza en prosecco? Deze ongedwongen pizzabakkerij biedt een laagdrempelige sfeer in combinatie met verse pizza’s en kwalitatieve prosecco voor een zeer zacht prijsje. Alle ingrediënten zijn vers en biologisch. Geen populaire frisdranken te krijgen en alles wordt klaar gemaakt in hun houtovens waardoor de bodems altijd krokant zijn. Jam.
De traditionele Italiaanse pizza is wat je hier op je bord krijgt, dus geen dikke Amerikaanse exemplaren. Hun burrata en prosciutto’s zijn vingerlikkend lekker en probeer ook een pizza Bianca!
De Havenloods – Nieuw: restaurant De Pizzabakkers in de Pannekoekstraat
Rotterdam – Het gist en borrelt in de Pannekoekstraat. Vlakbij het net geopende Bakers’ Dough met vers koekjesdeeg is een nieuw restaurant van De Pizzabakkers geyestigd. De Pizzabakkers staan bekend om hun sublieme, knapperige en dunne deegbodem. De Pizzabakkers bestaan sinds 2008 en ze hebben nu 9 vestigingen, dit is de eerste in Rotterdam.
Yes, de pizzabakkers zijn neergestreken in Rotterdam! Wat is het verhaal achter dit succesvolle concept en waar haal je deze heerlijkheden?! Het is een feit. De Pizzabakkers zijn neergestreken in het prachtige Rotterdam, op de Pannekoekstraat om precies te zijn. Afgelopen donderdag genoot ik met vrienden van een proefdiner bij deze nieuwe hotspot. Vanaf vandaag, zaterdag 20 mei, is deze plek open voor jou. Kom jij tijdens de opening gratis proeven van deze heerlijke pizza’s? Ik vertel je graag waarom je hier even lekker een pizzaatje wilt gaan eten.
Eigenlijk heb ik een beetje een haat-liefdeverhouding met pizza. In mijn studententijd was het, toegegeven, één van de makkelijkste, goedkoopste en meest vullende avondmaaltjes als goede bodem voor een avond stappen. En dan heb ik het over de paar euro pizza’s bij de Ap hé. Met van die dikke bodems en plastic toppings. Dus na mijn studententijd had ik het dan ook helemaal gehad met pizza. Never again. Tot dat ene tripje naar Napels. De…
Koffie Top 100 2016 nummer 53: De Pizzabakkers, Amsterdam
Leuke naam voor een zaak waar je heel goede koffie kunt krijgen. Sowieso een prima, knusse plek. We bevinden ons in hartje Amsterdam, tussen de Herengracht en Artis, in een fraai hoekpand tegenover de Amsterdam Business School.

En al zullen de pizza’s hier vermoedelijk prima zijn, wij zijn voor de koffie gekomen en daar weten De Pizzabakkers, althans hun baristas Koen en Merel, wel raad mee.