in de pers

Hier eet je de lekkerste pizza’s van Nederland – Favorflav

Oh boy, do we love pizza. Dun, knapperig, fluffy, met verschillende toppings en verse mozzarella als finishing touch; eigenlijk is pizza altijd goed. Maar waar eet je de lekkerste? We doorkruiste heel Nederland voor je, samen met onze vrienden van Amayzine, en dit zijn onze favoriete adresjes.

Culy ontdekt… vis op je pizza bij De Pizzabakkers – Culy

Toen vier vrienden zo’n tien jaar geleden besloten om een pizzarestaurant te openen, hadden ze niet kunnen vermoeden dat hun restaurant vandaag 23 vestigingen telt. De Pizzabakkers is inmiddels een vaste waarde in Amsterdam én daarbuiten. Sinds kort is het restaurant de samenwerking aangegaan met Fish Tales, en Culy couldn’t be more interested…

Bart eet bij De Pizzabakkers in Utrecht – Barts Boekje

Soms heb je helemaal geen zin om uren lang te tafelen in een peperduur restaurant met zes miljoen gangen. Oké, overdrijven is ook een vak, maar u snapt hem. We zitten namelijk net zo graag in restaurants zonder poespas, lekker eten en dat het dan portemonnee-technisch ook nog eens leuk is. Van dat soort restaurants, beste mensen, zijn er namelijk ook. Simpel én lekker. Overal, en dit keer in Utrecht. De Pizzabakkers is de naam. 3 x raden wat ze er je voorschotelen. Juist. The good way.

Tien jaar De Pizzabakkers – ‘We zijn een soort Ajax’ – Het Parool

Toen Margreet Leguijt zwanger was, at ze niets liever dan pizza. Met haar man Anthony de Vries kamde ze avond na avond de stad uit, op zoek naar die ene goede pizza. Dat bleek nog best een opgave: anno 2009 was het ­aanbod veel schaarser. Wat doe je dan? Juist, je begint een eigen pizzarestaurant. En wel met hun goede vrienden Dmitri Schokker en Siang-Lan Go. Twee stellen, één restaurant. De Vries: “Vrienden verklaarden ons voor gek.”

Eating out in Leiden in 2019: 5 hotspots to check out! – Dutch Review

De Pizzabakkers is a small and up-and-coming franchise. A few of them are popping up throughout the country, all of them run by spirited owners who put their heart, salami and soul in it. Their pizzas are always more than okay and thanks to the influx of Italians into the Netherlands you’ll often find a young Italian lad doing his magic in the kitchen. Not at any point do you feel or taste anything that makes it a generic franchise.

De Pizzabakkers en de Fransoos winnen de Leidse Etalagewedstrijd – Sleutelstad

Restaurant de Pizzabakkers op de hoek van de Herenstraat en de Witte Singel en delicatessenzaak De Fransoos in de Doezastraat hebben dit jaar de Leidse Etalagewedstrijd gewonnen. De juryprijs ging naar restaurant de Pizzabakkers. Dat maakte jurylid en fashion activist Janice Deul zojuist bekend tijdens Stadsfestival de Lakenfeesten op Leiden Culinair.

De Pizzabakkers; now 5 restaurants in Utrecht – Anne Travel Foodie

Pizza and prosecco restaurant De Pizzabakkers started ten years ago in Amsterdam. After opening up in Haarlem they also opened up a restaurant in Utrecht. And now, just a few years later, they’ve opened up their 5th restaurant in Utrecht. With 5 restaurants in Utrecht, there’s always a De Pizzabakkers nearby. You can find Pizzabakkers Utrecht at Leidsche Rijn, Brederoplein, Nachtegaalstraat, Twijnstraat and Voorstraat.

De beste pizza van Amsterdam eet je hier – Vogue

De beste pizza van Amsterdam eet je hier. Van de ultieme Italiaanse klassiekers tot de lekkerste vegan opties. Hoewel je heel goed uitgebreid kunt dineren in Amsterdam in de meest fancy restaurants, willen we soms gewoon een eenvoudige, maar hemelse pizza. Waar je die krijgt? Vogue zocht het voor je uit.

De Pizzabakkers leggen uit: pizza Marinara – Elle Eten

De Pizzabakkers leggen uit: pizza Marinara. Want zit er nou bijvoorbeeld wel, of geen vis op? Pizza wordt vaak fastfood genoemd, maar is bij De Pizzabakkers juist meer slow-food. Het team achter De Pizzabakkers deelt ons wat pizzawetenschap. Want wat is het geheim van de traditionele Italiaanse pizza Marinara?

Recept: Pizza Marinara – Elle Eten

De Pizzabakkers delen hun recept voor traditionele Italiaanse pizza Marinara. De pizza Marinara is de meest elementaire pizza. Met slechts vier ingrediënten – tomaat, knoflook, oregano en olijfolie – is het een pizza die wordt geroemd om haar heerlijke eenvoud.

Pizza en prosecco in de dichterswijk – Bier & Appelsap

De Pizzabakkers kennen we allemaal wel van de vestigingen in o.a. Amsterdam en in Utrecht aan bijvoorbeeld de Nachtegaalstraat. Onlangs kwamen daar ook locaties aan de Voorstraat, de Twijnstraat en sinds deze week ook de Croeselaan bij (Leidsche Rijn opent in mei)! Bier en Appelsap was uitgenodigd om te komen proeven tijdens een van de proefavonden.

De overheerlijkste pizza’s in elke buurt van Amsterdam – De buik van Amsterdam

14 x de overheerlijkste pizza’s in elke buurt van Amsterdam.

Wij krijgen nooit genoeg van pizza! Alleen al als we denken aan de geur van pizza loopt het water ons in de mond. Wij hebben daarom een lijst gemaakt met plekken waar je terecht kunt voor de heerlijke Italiaanse lekkernij. Verspreid door heel Amsterdam vind je de lekkerste pizza’s.

HAP! 7 x hier eet je volgens jullie de lekkerste pizza van Leiden – In De Buurt

De absolute nummer 1 in dit lijstje is De Pizzabakkers. Op deze pizzeria werd het meest gestemd. Je vindt De Pizzabakkers aan de Herenstraat. Onder andere de Pizza Da Noi  en de Pizza Tartufo werden ons aanbevolen.

De Pizzabakkers in Noord – Het Parool

Net als in de acht andere Amsterdamse vestigingen werkt De Pizzabakkers ook in Noord volgens hetzelfde ­recept: pizza’s en prosecco in een ­gezellig, pretentieloos wit-blauw ­interieur.

Eigenaren en ‘Noorderlingen’ Teuntje Reede en Elisabeth Grotenhuis kregen het pand – een voormalig kiprestaurant – in het vizier tijdens het eten van vele ijsjes bij de tegenovergelegen ijswinkel IJskoud de ­beste.

Sanne de Vries leeft haar droom bij De Pizzabakkers in de Pannekoekstraat – De Havenloods

‘Uniek stukje Italië’ vormt perfecte match met de stad Rotterdam. Aan de Pannekoekstraat in Rotterdam startte de jonge onderneemster Sanne de Vries in september 2017 haar eigen filiaal van De Pizzabakkers waarmee ze een droom in vervulling ziet gaan. Na de hotelschool in Maastricht, bracht heimwee haar terug naar de stad waar zij is opgegroeid: Rotterdam.

Pizza in Amsterdam: De beste pizzeria’s van oost tot west – Your Little Black Book

De Pizzabakkers zijn een pizza-fenomeen in Amsterdam! Pizza’s uit Italiaanse houtovens, altijd met een dunne krokante bodem en altijd heerlijk belegd. De Pizzabakkkers zijn op 4 locaties in Amsterdam te vinden: op de Haarlemmerdijk, in de Pijp, op de Overtoom en in de Plantagebuurt. Dus waar je ook bent in Amsterdam: overal kun je een heerlijk pizza’s eten bij De Pizzabakkers Amsterdam!

Restaurant De Pizzabakkers – Het Parool

In Nederland wordt prosecco vaak geassocieerd met luxe, maar in Italië is het volgens Arnaud Scholten (24) en Jéron van der Pool (25) een niet-pretentieus drankje. Pizza’s ­gecombineerd met deze bubbelende wijn is het concept van De Pizzabakkers – een ­restaurantketen met dertien vestigingen, verspreid door heel Nederland.

De Pizzabakkers, Italiaanse pizza’s uit de houtoven en prosecco – Noordhollands Dagblad

Onder een beter gesternte dan vandaag hadden Joke en Vincent niet kunnen starten met hun pizza’s & prosecco. In het pand van eerder De Buurman en later De Buurjongen is nu De Pizzabakkers gevestigd. Hoofdgerecht is pizza, Romaanse pizza, vers uit de houtoven. En omdat pizza hier geen armeluisvoer is, past daar prima een glas prosecco bij.

De Pizzabakkers, Italiaanse pizza’s uit de houtoven en prosecco – Daily Cappuccino

De Pizzabakkers, Pizza & Prosecco, is ondertussen al een aardig begrip geworden in Nederland. Kan ook niet anders want als pizzalover en – eerlijk bekennen – ongelooflijke zeikerd wat pizza’s betreft, is de pizza van De Pizzabakkers onevenaarbaar. Nog nooit, en dan bedoel ik echt nooit, heb ik een pizza helemaal inclusief randjes opgegeten.

Pizza en prosecco op de Pannekoekstraat – De buik van Rotterdam

Van het Spaanse naar het Italiaanse: na een flinke verbouwing heeft tapasbar Barcelona plaatsgemaakt voor De Pizzabakkers. De Pizzabakkers is een keten met vooral zaken in Amsterdam. Sinds enige tijd hebben ze ook een vestiging in Rotterdam, en wel aan de Pannekoekstraat. 

Pizza met je kids bij de Pizzabakkers – Bier en Appelsap

Ook in Utrecht kunnen we sinds kort ook naar de Pizzabakkers! Een hippe pizzazaak, waar je prima met je kids een pizza kunt eten! Zaterdagavond, pizza en kids: altijd een goede combi! Helemaal op een plek waar ze ook ingesteld zijn op de kleintjes! De Pizzabakkers aan de Nachtegaalstraat is zo’n locatie! Misschien ken je het concept wel uit Amsterdam, maar sinds kort ook te bezoeken in Utrecht. Bier en Appelsap ging op onderzoek uit!

Bij nieuw restaurant De Pizzabakkers doe je een vrijmibo in Italiaanse stijl

Utrecht heeft er weer een fijn Italiaans restaurant bij! Zaterdag 29 oktober is de officiële opening, maar de deuren van De Pizzabakkers aan de Nachtegaalstraat zijn nu al open. Je komt er natuurlijk voor een knapperige houtovenpizza maar ook voor een aperitivo: een vrijdagmiddagborrel Italiaanse stijl.

De Pizzabakkers Kelfkensbos – kidsproof.nl

Kom pizza’s eten en kleien met speeldeeg terwijl ouders genieten van prosecco!

De pizza’s worden gebakken in de Italiaanse houtoven. Door het complexe deegbereidingsproces volgens authentiek Romeins recept is de bodem superlekker, dun en krokant. De pizza’s worden belegd met uitsluitend verse en zoveel mogelijk eerlijke, ingrediënten.

Pizzabakkers: pizza en prosecco – Haarlem City Blog

Hou je van pizza en prosecco? Deze ongedwongen pizzabakkerij biedt een laagdrempelige sfeer in combinatie met verse pizza’s en kwalitatieve prosecco voor een zeer zacht prijsje. Alle ingrediënten zijn vers en biologisch. Geen populaire frisdranken te krijgen en alles wordt klaar gemaakt in hun houtovens waardoor de bodems altijd krokant zijn. Jam.

De traditionele Italiaanse pizza is wat je hier op je bord krijgt, dus geen dikke Amerikaanse exemplaren. Hun burrata en prosciutto’s zijn vingerlikkend lekker en probeer ook een pizza Bianca!

De Havenloods – Nieuw: restaurant De Pizzabakkers in de Pannekoekstraat

Rotterdam – Het gist en borrelt in de Pannekoekstraat. Vlakbij het net geopende Bakers’ Dough met vers koekjesdeeg is een nieuw restaurant van De Pizzabakkers geyestigd. De Pizzabakkers staan bekend om hun sublieme, knapperige en dunne deegbodem. De Pizzabakkers bestaan sinds 2008 en ze hebben nu 9 vestigingen, dit is de eerste in Rotterdam.

Hotspot // Opening van de pizzabakkers in Rotterdam!

Yes, de pizzabakkers zijn neergestreken in Rotterdam! Wat is het verhaal achter dit succesvolle concept en waar haal je deze heerlijkheden?! Het is een feit. De Pizzabakkers zijn neergestreken in het prachtige Rotterdam, op de Pannekoekstraat om precies te zijn. Afgelopen donderdag genoot ik met vrienden van een proefdiner bij deze nieuwe hotspot. Vanaf vandaag, zaterdag 20 mei, is deze plek open voor jou. Kom jij tijdens de opening gratis proeven van deze heerlijke pizza’s? Ik vertel je graag waarom je hier even lekker een pizzaatje wilt gaan eten.

Catch52 – De Pizzabakkers: pizza’s bakken op z’n best

Eigenlijk heb ik een beetje een haat-liefdeverhouding met pizza. In mijn studententijd was het, toegegeven, één van de makkelijkste, goedkoopste en meest vullende avondmaaltjes als goede bodem voor een avond stappen. En dan heb ik het over de paar euro pizza’s bij de Ap hé. Met van die dikke bodems en plastic toppings. Dus na mijn studententijd had ik het dan ook helemaal gehad met pizza. Never again. Tot dat ene tripje naar Napels. De…

Koffie Top 100 2016 nummer 53: De Pizzabakkers, Amsterdam

Leuke naam voor een zaak waar je heel goede koffie kunt krijgen. Sowieso een prima, knusse plek. We bevinden ons in hartje Amsterdam, tussen de Herengracht en Artis, in een fraai hoekpand tegenover de Amsterdam Business School.

En al zullen de pizza’s hier vermoedelijk prima zijn, wij zijn voor de koffie gekomen en daar weten De Pizzabakkers, althans hun baristas Koen en Merel, wel raad mee.

Werken bij De Pizzabakkers

Wil jij bij De Pizzabakkers familie horen? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent met liefde voor lekker en eerlijk eten. Of je nu in de keuken wilt werken of in de bediening. We zoeken niet alleen collega’s met ervaring, we zijn bereid om jou alles leren over het werken bij De Pizzabakkers. 

Franchise

Altijd al een eigen restaurant willen hebben? En ben je fan van onze pizza’s en sfeer? Misschien is een eigen vestiging van De Pizzabakkers dan wat voor jou. Als franchisenemer ga je met onze hulp je eigen vestiging opzetten.