de menukaart
Wil je alvast even spieken wat we allemaal op het menu hebben staan? We hebben twee verschillende menu’s. Eén voor lunch en één voor diner. Allebei met heerlijke Romeinse pizza's. Op de drankenkaart vind je onder andere sprankelende prosecco’s, cocktails en onze huisgemaakte limoncello, maar je kunt ook gewoon een kop koffie krijgen of fris, ook Italiaans natuurlijk.
De Pizza van de Maand maart
tomaat - mozzarella - cavolo nero kimchi door Kesbeke - salsiccia
Diner
Antipasti
Olive e carciofi in de oven geroosterde olijven, artisjokken en amandelen
Bruschette
vier knapperige bruschette met wisselende toppings, kan ook vegetarisch
Melanzane alla parmigiana
aubergine en Parmezaanse kaas in lichtpittige tomatensaus uit de pizzaoven
Bresaola al limone
flinterdun gesneden bresaola van Piemontese runderen, rucola, Parmezaanse kaas en citroendressing
Burrata al pesto rosso
burrata gevuld met rode pesto, geserveerd met geroosterde paprika, balsamico-ui, kappertjes en Leccino olijven
met zeezout en rozemarijn, lekker bij alle antipasti
Crust dippers
drie dips voor bij focaccia of pizza: truffelsaus, pittige olijfolie en onze huisgemaakte groene pesto
Moeite met kiezen? Deze sets gaan goed samen:
Antipasti misto - bresaola
bresaola al limone, melanzane alla parmigiana en bruschette
Antipasti misto - burrata al pesto rosso
burrata al pesto rosso, melanzane alla parmigiana en bruschette
iNSALATA
Rucola & finocchio rucola, dungesneden venkel, Parmezaanse kaas en citroendressing
Gorgonzola
spinazie, gorgonzola, artisjok, gele kerstomaat, citroendressing
zonder kaas, met plantaardige gorgonzola (bevat noten)
Mozzarella di bufala buffelmozzarella met huisgemaakte groene pesto, kerstomaat en groene sla
Pizza
Margherita
tomaat - mozzarella - basilicum
extra: burrata gevuld met rode pesto
Caponata
tomaat - mozzarella - caponata - Leccino olijven - basilicum - ansjovis - kappertjes
caponata is een Siciliaans gerecht op basis van aubergine, selderij en ui
extra: halve burrata
Gialla
gele datterini tomatensaus - halve burrata - courgette - gele kerstomaat - mozzarella - ansjovis of ‘nduja
extra: halve burrata
vega: zonder ‘nduja of ansjovis, met plantaardige ‘nduja
Spinaci tomaat - mozzarella - geitenkaas - spinazie - rode balsamico-ui - pijnboompitten
extra: plantaardige gorgonzola (bevat noten)
Piccante e Gorgonzola
tomaat - mozzarella - gorgonzola - ‘nduja - rode ui
extra: Toscaanse venkelsalami
zonder kaas, met plantaardige gorgonzola (bevat noten) en plantaardige ‘nduja
Tartufo
mozzarella - gekookte ham - truffelsaus - ei - peterselie
extra: rucola
zonder ham, met champignons
Da Noi
paprikaroomsaus - mozzarella - geroosterde paprika - salsiccia - Parmezaanse kaas
extra: halve burrata
zonder saucijsjes, met plantaardige 'nduja
Prosciutto d’Abruzzo
tomaat - mozzarella - Parmezaanse kaas - kerstomaat - rucola - 14 maanden gerijpte prosciutto uit Abruzzo
extra: truffelroomsaus
Funghi e pancetta mozzarella - fontina kaas - kastanjechampignons - pancetta - uienmarmelade - peterselie
extra: truffelroomsaus
zonder pancetta, met artisjokken
Campagnola
tomaat - mozzarella - aubergine - gegrilde artisjok - gorgonzola - courgette - basilicum
extra: rucola
zonder kaas, met plantaardige gorgonzola (bevat noten)
Salami finocchiona
tomaat - mozzarella - Toscaanse venkelsalami
extra: Leccino olijven
Caprese
tomaat - mozzarella - huisgemaakte groene pesto - basilicum - buffelmozzarella - kerstomaat
de buffelmozzarella wordt niet meegebakken om de fijne smaak en textuur te behouden
extra: prosciutto d'Abruzzo
Dolci
Calzone al cioccolato
kleine dubbelgeklapte pizza met pure chocolade, pistachecrunch en karamelsaus
Tiramisù
lange vingers, espresso, romige mascarpone, marsala en amaretto
Panna cotta
vanille-roompudding met karamel- of rode vruchtensaus
Panna cotta espresso martini
vanilleroompudding met espresso martini schuim
Sgroppino
cocktail van citroenijs, vodka, frizzante en onze huisgemaakte limoncello
Affogato
bolletje biologisch vanille-roomijs overgoten met hete espresso
extra: met amaretto
Gelato bambino
bolletje biologisch vanille-roomijs met karamel- of rode vruchtensaus
Speeldeeg
Speeldeeg voor kinderen
Bestel voor de kleine pizzaiolo's een bolletje pizzadeeg om mee te kleien, niet om op te eten. En laat het afbakken in de pizzaoven.
= vegetarisch
= deze pizza's worden na het bakken gedeeltelijk belegd met koude ingrediënten
= plantaardig
Lunch
12:00 - 16:00
BROODjes UiT DE pizzaOVEN
In onze oven bakken we broodjes van ons pizzadeeg. Belegd met heerlijke Italiaanse producten.
Pomodoro
tomaat - buffelmozzarella - basilicum
Da Noi
paprika roomsaus - Parmezaanse kaas - salsiccia - geroosterde paprika
Spianata Piccante
pikante salami - mozzarella - gorgonzola
Salami Finocchiona
Toscaanse venkelsalami - mozzarella - oosterde paprika
Bufala e Prosciutto
buffelmozzarella - 14 maanden gerijpte proscuitto uit Abruzzo - tomaat - huisgemaakte groene pesto
iNSALATE & focaccia
Gorgonzola & focaccia
spinazie, gorgonzola, artisjok, gele kerstomaat en citroendressing
geserveerd met een focaccia romana
zonder kaas, met plantaardige gorgonzola (bevat noten)
Mozzarella di bufala & focaccia
buffelmozzarella met huisgemaakte groene pesto, kerstomaat en groene sla
geserveerd met een focaccia romana
Antipasti
Om het kiezen makkelijk te maken hebben we twee sets samengesteld:
bresaola al limone, melanzane alla parmigiana en bruschette
of burrata al pesto rosso, melanzane alla parmigiana en bruschette
Olive e carciofi
in de oven geroosterde olijven, artisjokken en amandelen
Bruschette
vier knapperige bruschette met wisselende toppings, vegetarisch kan ook
Melanzane alla Parmigiana
aubergine in lichtpittige tomatensaus en Parmezaanse kaas uit de pizzaoven
Bresaola al limone
flinterdun gesneden bresaola van Piemontese runderen, rucola, Parmezaanse kaas en citroendressing
Burrata al pesto rosso
burrata gevuld met rode pesto, geserveerd met geroosterde paprika, balsamico-ui, kappertjes en Leccino olijven
nog lekkerder met focaccia
Focaccia romana
met zeezout en rozemarijn, lekker bij alle antipasti
Crust dippers
drie dips voor bij focaccia of pizza: truffelsaus, pittige olijfolie en onze huisgemaakte groene pesto
Pizza
Margherita
tomaat - mozzarella - basilicum
extra: burrata gevuld met rode pesto
Caponata
tomaat - mozzarella - caponata - Leccino olijven - basilicum - ansjovis - kappertjes
extra: halve burrata
caponata is een Siciliaans gerecht op basis van aubergine, selderij en ui
Gialla
gele datterini tomatensaus - halve burrata - courgette - gele kerstomaat - mozzarella - ansjovis of ‘nduja
extra: hele burrata
vega: zonder ‘nduja of ansjovis, met plantaardige ‘nduja
Spinaci
tomaat - mozzarella - geitenkaas - spinazie - rode balsamico-ui - pijnboompitten
extra: plantaardige gorgonzola (bevat noten)
Piccante e Gorgonzola
tomaat - mozzarella - gorgonzola - ‘nduja - rode ui
extra: Toscaanse venkelsalami
vegan: zonder kaas, met plantaardige gorgonzola (bevat noten) en plantaardige ‘nduja
Tartufo
mozzarella - gekookte ham - truffelsaus - ei - peterselie
extra: rucola
vega: zonder ham, met champignons
Da Noi
paprikaroomsaus - mozzarella - geroosterde paprika - salsiccia - Parmezaanse kaas
extra: halve burrata
vega: zonder saucijsjes, met plantaardige 'nduja
Prosciutto d’Abruzzo
tomaat - mozzarella - Parmezaanse kaas - kerstomaat - rucola - 14 maanden gerijpte prosciutto uit Abruzzo
extra: truffelroomsaus
Funghi & pancetta
mozzarella - fontina kaas - kastanjechampignons - pancetta - uienmarmelade - peterselie
extra: truffelroomsaus
vega: zonder pancetta, met artisjokken
Campagnola
tomaat - mozzarella - aubergine - gegrilde artisjok - gorgonzola - courgette - basilicum
extra: rucola
vegan: zonder kaas, met plantaardige gorgonzola (bevat noten)
Salami Finocchiona
tomaat - mozzarella - Toscaanse venkelsalami
extra: Leccino olijven
Caprese
tomaat - mozzarella - huisgemaakte groene pesto - buffelmozzarella - kerstomaat - basilicum/>de buffelmozzarella wordt niet meegebakken om de fijne smaak en textuur te behouden
extra: prosciutto d'Abruzzo
salade voor erbij: Rucola e Finocchio
rucola - dungesneden venkel - Parmezaanse kaas - citroendressing
Speeldeeg
Speeldeeg voor kinderen
Bestel voor de kleine pizzaiolo's een bolletje pizzadeeg om mee te kleien, niet om op te eten. En laat het afbakken in de pizzaoven.
= vegetarisch
= deze pizza's worden na het bakken gedeeltelijk belegd met koude ingrediënten
= plantaardig
Dranken
PROSECCO E FRIZZANTE
Frizzante Bianco Special Cuvée | Terre Dei Buth
subtiele bubbel - biologisch - kruidig - appel - witte bloesem
streek: Treviso, Veneto | druif: Glera
Prosecco Spumante Brut | Pizzolato
sterke bubbel - droog - fris - gele appel - peer - frisse groene kruiden
Streek: Veneto | Druif: Glera
Il Fondo Prosecco (natuurwijn) | Fidora
zachte bubbel - rijpe steenvruchten - kruidig
streek: Veneto | druif: Glera
COCKTAiL
Espresso martini
vodka - koffielikeur - espresso - koffiebonen
Aperol spritz
aperol - frizzante - sinaasappel - spuitwater
Limoncello spritz
huisgemaakte limoncello - frizzante - citroen - munt - spuitwater
Hugo
vlierbloesemsiroop - frizzante - limoen - munt - spuitwater
Sgroppino
citroenijs - frizzante - vodka - een scheutje van onze huisgemaakte limoncello
Kan ook in 0.0
Gin Tonic
Italiaanse gin - San Pellegrino Acqua Tonica - limoen - rozemarijn
Kan ook in 0.0 met Seedlip Spice 94 Gin 0.0
Gin Tonic Zero
Italia Seedlip Spice 94 Gino 0.0 - San Pellegrino Acqua Tonica - limoen - rozemarijn
ViNO BiANCO
Garganega | Alfabeto
zacht - citrus - perzik - amandel
streek: Verona | druif: Garganega
Pinot Grigio | Ancora
fris - appel - limoen - peer
streek: Veneto | druif: Pinot Grigio
Grillo | Barona D'Albius
fruitig - mango - papaya - jasmijn
streek: Sicilië | druif: Grillo
Chardonnay | Trovati
zacht - vol - perzik - ananas - toast
streek: Sicilië | druif: Chardonnay
ViNO ROSSO
Sangiovese | Ancora
rood fruit - sappig - kruidig - ronde tanine
streek: Puglia | druif: Sangiovese
Negroamaro | Col di Sotto
soepel - pruim - braam - kruidig
streek: Puglia | druif: Negroamaro
Primitivo | Chiaro
zwoel - rozijnen - donker fruit - specerijen
streek: Puglia | druif: Primitivo
Valpolicella Ripasso | Torre del Falasco
zacht - medium vol - blauwe bes - groene kruiden - drop
streek: Valpolicella | druif: Corvina, Corvinone en Rondinella
ViNO ROSATO
Pinot Grigio rosé | Trovati
fruitig - framboos - perzik - cranberry
streek: Vigneti delle Dolomiti | druif: Pinot Grigio
Rosé Brut Rosato 'Il Fresco' | Villa Sandi
zachte bubbel - perzik - rood fruit - amandel
Streek: Veneto | druif: Pinot Noir en Glera
BiRRA
Peroni Nastro Azzurro
Speciaalbier Danilo
Italian Pale Ale - gebrouwen met roze peperbes, salie en pizza gist - amberkleurig met een romige schuimkraag
Speciaalbier Mario
White Italian Pale Ale - gebrouwen met een vleugje van onze huisgemaakte limoncello. Heerlijk fris!
Peroni 0.0%
ACQua & BiBita anaLcoLica
San Pellegrino
licht bruisend water
Acqua Panna
plat water
Appelaere
100% natuurlijk appelsap
Roze Bunker
limonadesiroop, Bloesem Power of Gekke Bessen
IJsthee
van Roze Bunker, 100% van Nederlandse bodem
FRiS VAN SAN PELLEGRiNO
Aranciata
sinaasappel
Limonata
citroen
Aranciata Rossa
bloedsinaasappel
Chinotto
bittersinaasappel
Acqua Tonica
tonic
Gingerbeer
gemberbier
Digestivi
Limoncello
we trekken de schillen van biologische citroenen twee weken in pure alcohol. Zo komt de frisse citroensmaak los. Proef 'm puur en ijskoud of in een limoncello spritz.
Sambuca
Amaretto
Grappa
Warme dranken
Espresso
Lungo
Cappuccino
Latte / latte macchiato
Extra shot
liever havermelk? Vraag ernaar.
Espresso macchiato
Thee van Teabar, keuze uit:
carpe diem* bio verveine, citroengras en rozemarijn
rasputin een zwarte milde thee, smaakt naar Earl Grey
happy day bio groene en witte thee, goudsbloem en citrus noccioline* roze thee met notenmelange
*cafeïnevrij
Verse muntthee
Verse gember thee