De Pizzabakkers Copernicusstraat

Reserveren kan op dit moment alleen voor ons terras. Vanwege de maatregelen van de overheid is het helaas niet mogelijk in ons restaurant te eten. Je pizza afhalen kan natuurlijk ook! 

Order&pickup

De voordeligste keuze! Onze pizza's kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip

Bezorgen

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden wordt je lievelingspizza nu bezorgd! Bestel 'm via Deliveroo of Uber Eats

Openingstijden

zo - do    17:00 – 21:00 uur
vr - za     17:00 – 21:30 uur

 

Copernicusstraat 49
1089 JE Amsterdam

copernicusstraat@depizzabakkers.nl

Huisgemaakte limoncello in de Copernicusstraat

Op de hoek van de Copernicusstraat en de Johann Keplerstraat in Amsterdam-Oost ligt onze knusse Pizzabakkers. Je vindt ons schuin tegenover de Watergraafsmeerse Schoolvereniging en vlak bij de Praxis in de Molukkenstraat.

Ons pizzarestaurant is een plek voor het hele gezin, waar kinderen kunnen spelen met een balletje speeldeeg en kleurplaten, terwijl ouders een glas prosecco drinken of natafelen met onze huisgemaakte limoncello. Natuurlijk kom je ook bij ons met je vrienden, voordat je het nachtleven van Amsterdam induikt.  

In de zomer zijn wij dé plek om Romeinse pizza’s te eten in het zonnetje aan een van onze terrastafels. Glaasje bubbels erbij! Een pizza afhalen om lekker in het park op te peuzelen kan natuurlijk ook. Telefonisch bestellen en ophalen kan ook. Kom je langs? 

Wat zeggen anderen Over De Pizzabakkers Amsterdam Copernicusstraat...

De bodem is heel dun en de pizza is rijkelijk belegd. De gastvrouwen zijn zeer klantvriendelijk en weten wat men verwacht in de horeca. – Mark

Diner

Bij ons haal je de lekkerste Romeinse pizza’s die in een echte Italiaanse houtoven bereid worden. We hebben ruime keuze, ook vegetarisch.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Het hele restaurant voor jezelf?

Samen met je familie en vrienden je verjaardag vieren? Dat kan bij De Pizzabakkers. Het hele restaurant wordt voor jou gereserveerd en wij doen de afwas!

Evenementen & nieuws