De Pizzabakkers in de Copernicusstraat

Copernicusstraat 49
1098 JE Amsterdam
copernicusstraat@depizzabakkers.nl
085 - 4835999

Openingstijden

ma-zo 17:00 – 22:00 uur

Helaas is deze locatie niet rolstoel toegankelijk. 

Order&pickup

Onze pizza’s telefonisch bestellen en ophalen kan ook. We zijn telefonisch bereikbaar vanaf 16:00 uur.

Huisgemaakte limoncello in de Copernicusstraat

Op de hoek van de Copernicusstraat en de Johann Keplerstraat in Amsterdam-Oost ligt onze knusse Pizzabakkers. Je vindt ons schuin tegenover de Watergraafsmeerse Schoolvereniging en vlak bij de Praxis in de Molukkenstraat.

Ons pizzarestaurant is een plek voor het hele gezin. Terwijl ouders genieten van een glas prosecco, krijgen de kinderen een balletje speeldeeg en kleurplaten. Zo zijn die even zoet totdat de verse houtovenpizza's geserveerd worden. Maar natuurlijk kom je ook bij ons met je vrienden, voordat je het nachtleven van Amsterdam induikt. Of om gewoon de hele avond te tafelen onder het genot van onze huisgemaakte limoncello

In de zomer zijn wij dé plek om pizza’s te eten in het zonnetje aan een van onze terrastafels. Glaasje bubbels erbij! Een pizza afhalen om lekker in het park op te peuzelen kan natuurlijk ook. Telefonisch bestellen en ophalen  kan ook. Kom je langs? 

Wat zeggen anderen Over De Pizzabakkers Amsterdam Copernicusstraat...

Ik en mijn vader hebben na een lange dag Amsterdam verkennen hier gegeten. Het is klein maar fijn: een echt huiskamer gevoel. Het kleine groepje personeel heeft ons echt verwend. We begonnen met een glas prosecco en de pizza's waren zo heerlijk dat mijn vader er zélfs twee heeft gegeten. Afgesloten met een heerlijke affogato. Wij komen zeker terug. Prijs/kwaliteit verhouding ontzettend goed! Tip: vraag naar peperolie. Lekker op de korstjes! – Anne

Diner

Bij ons haal je de lekkerste ambachtelijk pizza’s die in echte Italiaanse houtovens bereid worden. We hebben ruime keuze, ook voor vega’s.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Het hele restaurant voor jezelf?

Samen met je familie en vrienden je verjaardag vieren? Dat kan bij De Pizzabakkers. Het hele restaurant wordt voor jou gereserveerd en wij doen de afwas!

Evenementen & nieuws