De Pizzabakkers
aan de Leliegracht 'to go'

Dit is een 'to go' locatie, reserveren is niet mogelijk. Bestel onze pizza's kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip. 

Bezorgen

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden wordt je lievelingspizza nu bezorgd! Bestel 'm via Deliveroo of Uber Eats

Openingstijden

ma - zo    12:00 – 22:00 uur

Leliegracht 34HS
1015 DG Amsterdam
leliegracht@depizzabakkers.nl

Dit is een 'to go' locatie, reserveren is niet mogelijk. 

Pizza ‘to go’ aan de Leliegracht 

De Pizzabakkers aan de Leliegracht ligt op de kruising van de Leliegracht en de Keizersgracht, naast het Amsterdamse café Brandon. Deze locatie is een ‘to go’ locatie, dit betekent dat je bij ons alleen je pizza’s kunt ophalen. Maar dat maakt ze natuurlijk niet minder lekker! 

Onze pizzaioli zijn echte specialisten in het bereiden van Romeinse houtovenpizza’s, met de allerbeste huisgemaakte sauzen en verse toppings. Je wacht bij ons onder het genot van een heerlijk espresso op je pizza, antipasti of salade. We zijn ook open voor een lunch to go. Kleine pizza’s, een pizzadini of gegrild broodje? Bij ons haal je het op. 

En kan je niet wachten tot je thuis bent? Dan eet je onze verse pizza toch lekker op een van de bankjes aan het water met uitzicht op de Westertoren.

Wat zeggen anderen over de Pizzabakkers aan de Leliegracht?

Onwijs lekkere pizza's met krokante dunne bodem en verse "echte" ingrediënten. En uit een steenoven, wat ik het allerlekkerste vind. Heel vriendelijke bediening en snelle service. Ik kom er heel graag terug. – Jean

Diner

Bij ons haal je de lekkerste Romeinse pizza’s die in een echte Italiaanse houtoven bereid worden. We hebben ruime keuze, ook vegetarisch.

Lunch

Vanaf 12:00 uur kun je bij ons ook lunch afhalen. Kies lekkere pizza’s, salades of antipasti. Liever een broodje? Onze gegrilde broodjes zijn om van te smullen.

Evenementen & nieuws