De Pizzabakkers
Amsterdam Noord

Waddenweg 2
1025 PV Amsterdam
noord@depizzabakkers.nl

020 7370662

Op de hoek van de Nieuwendammerdijk, tegenover het Noorderpark

Openingstijden

zo-do 17:00 – 22:00 uur
vr-za  17:00 – 23:00 uur

Helaas is ons pand niet rolstoel vriendelijk. Wil je langskomen met een rolstoel, bel ons van tevoren even voor de mogelijkheden.

Order&pickup

Onze pizza’s telefonisch bestellen en ophalen kan ook. We zijn telefonisch bereikbaar vanaf 16:00 uur. Reserveren kan ook online.

Altijd fijn om in amsterdam noord te zijn

Op de hoek van de Nieuwendammerdijk en de Waddenweg in Amsterdam-Noord ligt onze gezellige Pizzabakkers. Tegenover ijssalon IJskoud en vlak bij het Noorderpark.

De Pizzabakkers Noord is een plek voor het hele gezin, waar kinderen kunnen spelen in De Pizzabakkers speelkeuken, terwijl ouders in het restaurant een glas prosecco drinken. Maar natuurlijk kan je bij ons ook komen met je vrienden, voordat je het nachtleven van Noord induikt.

In de zomer zijn wij dé plek om pizza’s en prosecco’s te halen om in het Noorderpark op te eten of om neer te strijken op ons terras met een lekkere cocktail. 

Over De Pizzabakkers Amsterdam Noord

Smakelijke krokante pizza fungi met pancetta en tartufo. Terras in de avondzon is een aanrader. Prettige sfeer en vriendelijk personeel. – Ellen

Pizza

Bij ons eet je de lekkerste ambachtelijk pizza’s die in echte Italiaanse houtovens bereid worden. We hebben ook keuze voor vega’s, vegans en mensen met een glutenallergie.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Evenementen & nieuws