De Pizzabakkers
Amsterdam Noord

Order&pickup

De voordeligste keuze! Onze pizza's kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip

Bezorgen

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden wordt je lievelingspizza nu bezorgd! Bestel 'm via Deliveroo of Uber Eats.  

 

Openingstijden

zo - do    17:00 – 22:00 uur

vr - za     16:00 – 22:00 uur

Waddenweg 2
1025 PV Amsterdam
noord@depizzabakkers.nl

Op de hoek van de Nieuwendammerdijk, tegenover het Noorderpark

Altijd fijn om in amsterdam noord te zijn

Op de hoek van de Nieuwendammerdijk en de Waddenweg in Amsterdam-Noord ligt onze gezellige Pizzabakkers. Tegenover ijssalon IJskoud de Beste en vlak bij het Noorderpark.

De Pizzabakkers Noord is een plek voor het hele gezin, waar kinderen kunnen spelen in De Pizzabakkers speelkeuken, terwijl ouders in het restaurant een glas prosecco drinken. Maar natuurlijk kan je bij ons ook komen met je vrienden, voordat je het nachtleven van Noord induikt.

In de zomer zijn wij dé plek om Romeinse pizza’s en prosecco’s te halen om in het Noorderpark op te eten of om neer te strijken op ons terras met een lekkere cocktail. 

Over De Pizzabakkers Amsterdam Noord

Smakelijke krokante pizza fungi met pancetta en tartufo. Terras in de avondzon is een aanrader. Prettige sfeer en vriendelijk personeel. – Ellen

Pizza

Bij ons haal je de lekkerste Romeinse pizza’s die in een echte Italiaanse houtoven bereid worden. We hebben ruime keuze, ook vegetarisch.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Evenementen & nieuws