De Pizzabakkers
op de Overtoom

Overtoom 501
1054 LH Amsterdam
overtoom@depizzabakkers.nl

020 - 6186554

Openingstijden

ma-do 17:00 – 22:00 uur
vr-za   17:00 – 23:00 uur
zo       16:00 – 22:00 uur

Helaas is ons pand niet rolstoel vriendelijk. Wil je langskomen met een rolstoel, bel ons van tevoren even voor de mogelijkheden.

Order&pickup

Onze pizza’s telefonisch bestellen en ophalen kan ook. We zijn telefonisch bereikbaar vanaf 16:00 uur. Reserveren kan ook online.

houtovenpizza aan de Overtoom

Aan het einde van de Overtoom, vlakbij sportschool David Lloyd en het Conscious Hotel ligt De Pizzabakkers Overtoom, die al sinds 2010 een onmisbaar deel van de buurt is. Ons restaurant met open keuken is voor vele buurtbewoners een wekelijkse uitvalsbasis.

Het restaurant is een gezellige mix van gezinnen met kinderen, mensen die genieten van pizza na een wandeling door het Vondelpark, sportievelingen die zichzelf op een koud drankje trakteren na een zware work-out in de sportschool en toeristen die even binnen wippen. En voor een prosecco-cocktail later op de avond ben je natuurlijk ook welkom!

Over De Pizzabakkers Amsterdam Noord

Een dagje voordien gereserveerd en alles was pico bello in orde. De bediening was vlot en vriendelijk. Het was er enorm cosy. De pizza’s worden ter plaatse gebakken in een oven en deze smaakten enorm. De desserts nadien waren ook lekker en verzorgd. Een geslaagde avond! – Laura

Diner

Bij ons haal je de lekkerste ambachtelijk pizza’s die in echte Italiaanse houtovens bereid worden. We hebben ruime keuze ook voor vega’s.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Evenementen & nieuws