De Pizzabakkers
Plantage

Plantage Kerklaan 2
1018 TA Amsterdam
plantage@depizzabakkers.nl

020 - 6250740

Openingstijden

zo-do 16:00 – 21:00 uur
vr-za  16:00 – 22:00 uur

Order&pickup

Onze pizza's kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip

 

Delivery

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden wordt je lievelingspizza nu bezorgd! Bestel 'm hier: 

aan de stamtafel, of op 't terras in de zon

De Pizzabakkers Plantage ligt tussen Artis en de Universiteit van Amsterdam in en heeft een unieke sfeer. De twee verdiepingen in de zaak maken het extra knus. Een speciale ruimte maakt het restaurant ook geschikt voor grote gezelschappen. 

Op woensdag hebben wij een Film e Pizza avond en eet eerst pizza bij ons en ga je daarna naar de film bij Kriterion voor €14,50.

Met mooi weer reserveer je een tafel op ons terras en drink je heerlijke prosecco, een koud Peroni-biertje of een ander verfrissend Italiaans drankje in de zon. Je kan zelfs met de boot aanmeren en pizza’s afhalen, om al varend door Amsterdam te genieten van de lekkerste houtovenpizza. Heb je geen boot? Je kan natuurlijk ook pizza’s afhalen en opeten in het Werhteimpark of gewoon lekker thuis op de bank.

Over De Pizzabakkers Amsterdam Plantage

Lekkere pizza’s met dunne bodem voor een goede prijs. Sla ook het nagerecht niet over, hoewel deze (tiramisu en pizza gevuld met chocola) zeer vullen. Leuk etablissement met aardige bediening. – Keesje

Diner

Bij ons haal je de lekkerste ambachtelijk pizza’s die in echte Italiaanse houtovens bereid worden. We hebben ruime keuze ook voor vega’s.

Lunch

Wij serveren ook lunch vanaf 12:00 uur. Kies lekkere pizza’s, salades of antipasti. Liever iets zoets? We hebben huisgemaakte taarten van De Taartenkamer.

Film e Pizza

Doordeweeks een avondje uit? Geniet van pizza en de film. Op maandagavond ga je naar de film bij Kriterion en eet je lekkere pizza bij ons, voor €14,50.

Evenementen & nieuws