De Pizzabakkers
Plantage

Order&pickup

De voordeligste keuze! Onze pizza's kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip

Bezorgen

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden wordt je lievelingspizza nu bezorgd! Bestel 'm via Deliveroo en Uber Eats.

Openingstijden

zo - do    17:00 – 22:00 uur
vr - za     17:00 – 23:00 uur

 

Plantage Kerklaan 2

1018 TA Amsterdam

plantage@depizzabakkers.nl

aan de stamtafel, of op 't terras in de zon

De Pizzabakkers Plantage ligt tussen Artis en de Universiteit van Amsterdam in en heeft een unieke sfeer. De twee verdiepingen in de zaak maken het extra gezellig en het restaurant is daardoor ook geschikt voor grote gezelschappen. 

Op woensdag hebben wij een Film e Pizza avond, je eet eerst pizza bij ons en daarna ga je naar de film bij Kriterion voor €14,50.

Met mooi weer reserveer je een tafel op ons terras en drink je heerlijke prosecco, een koud Peroni biertje of een ander verfrissend Italiaans drankje in de zon. Je kan zelfs met de boot aanmeren en pizza’s afhalen, om al varend door Amsterdam te genieten van de lekkerste Romeinse houtovenpizza. Heb je geen boot? Je kan natuurlijk ook pizza’s afhalen en opeten in het Wertheimpark of gewoon lekker thuis op de bank.

Over De Pizzabakkers Amsterdam Plantage

Wij werden direct erg goed geholpen. Vriendelijke bediening. Heerlijke pizza’s. Producten zijn van uitstekende kwalitieit. Echt een aanrader! Wij gaan hier zeker vaker komen – Sem

Diner

Bij ons haal je de lekkerste Romeinse pizza’s die in een echte Italiaanse houtoven bereid worden. We hebben ruime keuze, ook vegetarisch.

Lunch

Wij serveren ook lunch vanaf 12:00 uur. Kies lekkere pizza’s, salades of antipasti. Liever iets zoets? We hebben huisgemaakte taarten van De Taartenkamer.

Film e Pizza

Doordeweeks een avondje uit? Geniet van pizza en de film. Op maandagavond ga je naar de film bij Kriterion en eet je lekkere pizza bij ons, voor €14,50.

Evenementen & nieuws