De Pizzabakkers
Spaarndammer

Order&pickup

De voordeligste keuze! Onze pizza's kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip

Bezorgen

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden wordt je lievelingspizza nu bezorgd! Bestel 'm via Deliveroo of Uber Eats

Openingstijden

zo - do    17:00 – 22:00 uur
vr - za     17:00 – 23:00 uur

 

Spaarndammerstraat 51H

1013 ST Amsterdam

spaarndammer@depizzabakkers.nl

Aan de stamtafel bij de Spaarndammer

Op loopafstand van het Westerpark zit De Pizzabakkers in de Spaarndammerstraat. De zaak zit op een hoek van ‘het horecapleintje’ van de Spaarndammerbuurt, naast café de Walvis en Bar Mick. De Houthavens liggen maar op vijf minuten fietsen. 

De Pizzabakkers Spaarndammer is met twee verdiepingen lekker ruim. Vanaf boven kijk je uit over onze bar/stamtafel, waaraan je een koude Peroni kan drinken terwijl je op je pizza ‘to go’ wacht. Vanaf beneden kan je de pizzaioli in actie zien in de open keuken. In de zomer schuif je aan op ons zonnige terras. 

De Pizzabakkers is een plek voor iedereen, of je nu komt met de hele familie, met collega's of met vrienden. Iedereen is welkom. Reserveren kan bij ons tot 10 personen en op aanvraag is het ook mogelijk om met een grotere groep te komen. We zien je snel! 

Over De Pizzabakkers Amsterdam Spaarndammer

Lekker even een pizza-tje. Daar opeten of 'to go'. Wat je ook doet... vergeet niet een scroppino te nemen, heerlijk! En de pizza's zijn ook lekker en luchtig.- Angie

Diner

Bij ons haal je de lekkerste Romeinse pizza’s die in een echte Italiaanse houtoven bereid worden. We hebben ruime keuze, ook vegetarisch.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Evenementen & nieuws