De Pizzabakkers
Spaarndammer

Spaarndammerstraat 51H
1013 ST Amsterdam
spaarndammer@depizzabakkers.nl

020 – 2234824

Openingstijden

zo-do 17:00 – 22:00 uur
vr-za  17:00 – 23:00 uur

Helaas is deze locatie niet rolstoel toegankelijk.

Order&pickup

Bestel onze pizza’s telefonisch of online en haal ze zelf op. We zijn telefonisch bereikbaar vanaf 16:00 uur.

Aan de stamtafel bij de Spaarndammer

Op loopafstand van het Westerpark zit De Pizzabakkers in de Spaarndammerstraat. De zaak zit op een hoek van ‘het horecapleintje’ van de Spaarndammerbuurt, naast café de Walvis en Bar Mick. De Houthavens liggen maar op vijf minuten fietsen. 

De Pizzabakkers Spaarndammer is met twee verdiepingen lekker ruim. Vanaf boven kijk je uit over onze bar/stamtafel, waaraan je een koude Peroni kan drinken terwijl je op je pizza ‘to go’ wacht. Vanaf beneden kan je de pizzaioli in actie zien in de open keuken. In de zomer schuif je aan op ons zonnige terras. 

De Pizzabakkers is een plek voor iedereen, of je nu komt met de hele familie, met collega's of met vrienden. Iedereen is welkom. Reserveren kan bij ons tot 10 personen en op aanvraag is het ook mogelijk om met een grotere groep te komen. We zien je snel! 

Over De Pizzabakkers Amsterdam Spaarndammer

Het is een kleine zaak met heerlijke pizza's. Niet de standaard pizza's, maar net weer een andere twist. De bodem van de pizza was dun en lekker krokant. Smaakvol belegd. Personeel was klantgericht. Je kan hier ook afhalen! Een aanrader als je zin hebt in een pizza! – Jeanine

Diner

Bij ons haal je de lekkerste ambachtelijk pizza’s die in echte Italiaanse houtovens bereid worden. We hebben ruime keuze ook voor vega’s.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Evenementen & nieuws