De Pizzabakkers
aan de Willemsparkweg

Willemsparkweg 178
1071 HV Amsterdam
willemsparkweg@depizzabakkers.nl

020 - 2355556

Openingstijden

ma-do 16:00 – 22:00 uur
vr        16:00 – 23:00 uur
za        12:00 – 23:00 uur
zo        12:00 – 22:00 uur

Helaas is ons pand niet rolstoel vriendelijk. Wil je langskomen met een rolstoel, bel ons van tevoren even over de mogelijkheden.

Order&pickup

Onze pizza’s telefonisch bestellen en ophalen kan ook. We zijn telefonisch bereikbaar vanaf 16:00 uur. Reserveren kan ook online.

Schuif aan bij de pizzabakkers

De Pizzabakkers aan de Willemsparkweg ligt vlakbij het Vondelpark, het Concertgebouw en het Museumplein. Ideaal om na een dagje cultuur aan te schuiven in ons restaurant. Wij, Jéron en Arnaud, zijn opgegroeid in de buurt en haalden vroeger altijd een frietje bij de snackbar in dit pand. In 2018 kwamen we hier terug met ons eigen houtovenpizza restaurant!

We hechten we veel waarde aan gastvrijheid. Kinderen mogen bij ons lekker spelen met een balletje deeg en vormpjes, die wij dan voor ze afbakken in de houtoven. Voor het jonge publiek zijn we in het weekend tot later open, zodat ze een bodem kunnen leggen voor de rest van de avond. En wist je dat grote groepen onze locatie kunnen afhuren of in onze serre kunnen plaats nemen? 

Eet je liever je pizza thuis op de bank of in het Vondelpark? De pizza’s kunnen ook afgehaald worden. Bestel dan via onze order & pick-up. Daarnaast zijn we op zaterdag en zondag altijd vanaf 12 uur open voor lunch! Op het menu staan verse broodjes uit de houtoven, pizzadina's, salades en je vertrouwde pizza's in twee formaten.   

Over De Pizzabakkers Amsterdam Willemsparkweg

We eten regelmatig bij de Pizzabakkers in Amsterdam en gisterenavond voor de eerste keer bij de vestiging op de Willemsparkweg. Bij deze vestiging is het mogelijk om te reserveren, handig. Wij zaten boven, je zit lekker en het ziet er leuk uit. Heerlijke bruschetta vooraf. De pizza Napolitana en Da Noi waren erg lekker! Vriendelijke en goede bediening, scherpe messen en goede espresso meer heeft een mens niet nodig! – Pamela

Locatie huren

Ons restaurant kan overdag voor evenementen kosteloos afgehuurd worden. In de avond hebben we in overleg plek voor partijen tot aan 30 personen.

Diner

Bij ons haal je de lekkerste ambachtelijk pizza’s die in echte Italiaanse houtovens bereid worden. We hebben ruime keuze ook voor vega’s.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Evenementen & nieuws