De Pizzabakkers
aan de Willemsparkweg

Order&pickup

De voordeligste keuze! Onze pizza's kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip

Bezorgen

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden wordt je lievelingspizza nu bezorgd! Bestel 'm via Deliveroo of Uber Eats.

 

Openingstijden

zo - do    16:00 – 22:00 uur
vr - za     16:00 – 23:00 uur

 

Willemsparkweg 178

1071 HV Amsterdam

willemsparkweg@depizzabakkers.nl

Schuif aan bij de pizzabakkers

De Pizzabakkers aan de Willemsparkweg ligt vlakbij het Vondelpark, het Concertgebouw en het Museumplein. Ideaal om na een dagje cultuur aan te schuiven in ons restaurant. Wij, Jéron en Arnaud, zijn opgegroeid in de buurt en haalden vroeger altijd een frietje bij de snackbar in dit pand. In 2018 kwamen we hier terug met ons eigen Romeinse houtovenpizza restaurant!

We hechten we veel waarde aan gastvrijheid. Kinderen mogen bij ons lekker spelen met een balletje deeg en vormpjes, die wij dan voor ze afbakken in de houtoven. Voor het uitgaanspubliek zijn we in het weekend tot later open, zodat ze een bodem kunnen leggen voor de rest van de avond. En wist je dat grote groepen onze locatie kunnen afhuren of in onze serre kunnen plaats nemen? 

Eet je liever je pizza thuis op de bank of in het Vondelpark? De pizza’s kunnen ook afgehaald worden. Bestel dan via onze order & pick-up. Daarnaast zijn we op zaterdag en zondag altijd vanaf 12 uur open voor lunch! Op het menu staan verse broodjes uit de houtoven, pizzadina's, salades en uiteraard pizza's.   

Over De Pizzabakkers Amsterdam Willemsparkweg

We eten regelmatig bij de Pizzabakkers in Amsterdam en gisterenavond voor de eerste keer bij de vestiging op de Willemsparkweg. Bij deze vestiging is het mogelijk om te reserveren, handig. Wij zaten boven, je zit lekker en het ziet er leuk uit. Heerlijke bruschetta vooraf. De pizza Napolitana en Da Noi waren erg lekker! Vriendelijke en goede bediening, scherpe messen en goede espresso meer heeft een mens niet nodig! – Pamela

Lunch

Op zaterdag en zondag zijn we vanaf 12:00 open voor lunch! Op het menu staan verse broodjes uit de houtoven, piadini, salade bowls en je vertrouwde pizza's in twee formaten. 

Diner

Bij ons haal je de lekkerste Romeinse pizza’s die in een echte Italiaanse houtoven bereid worden. We hebben ruime keuze, ook vegetarisch.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Evenementen & nieuws