De Pizzabakkers
aan de Willemsparkweg

Willemsparkweg 178
1071 HV Amsterdam
willemsparkweg@depizzabakkers.nl

020 - 2355556

Openingstijden

zo-do  16:00 – 21:30 uur
vr-za    16:00 – 22:00 uur

Order&pickup

Onze pizza's kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip

Delivery

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden wordt je lievelingspizza nu bezorgd! Bestel 'm hier: 

Schuif aan bij de pizzabakkers

De Pizzabakkers aan de Willemsparkweg ligt vlakbij het Vondelpark, het Concertgebouw en het Museumplein. Ideaal om na een dagje cultuur aan te schuiven in ons restaurant. Wij, Jéron en Arnaud, zijn opgegroeid in de buurt en haalden vroeger altijd een frietje bij de snackbar in dit pand. In 2018 kwamen we hier terug met ons eigen houtovenpizza restaurant!

We hechten we veel waarde aan gastvrijheid. Kinderen mogen bij ons lekker spelen met een balletje deeg en vormpjes, die wij dan voor ze afbakken in de houtoven. Voor het jonge publiek zijn we in het weekend tot later open, zodat ze een bodem kunnen leggen voor de rest van de avond. En wist je dat grote groepen onze locatie kunnen afhuren of in onze serre kunnen plaats nemen? 

Eet je liever je pizza thuis op de bank of in het Vondelpark? De pizza’s kunnen ook afgehaald worden. Bestel dan via onze order & pick-up. Daarnaast zijn we op zaterdag en zondag altijd vanaf 12 uur open voor lunch! Op het menu staan verse broodjes uit de houtoven, pizzadina's, salades en je vertrouwde pizza's in twee formaten.   

Over De Pizzabakkers Amsterdam Willemsparkweg

Wat een fijne formule is de Pizzabakkers toch smakelijk, goede ingrediënten, leuke bediening en een lekker glaasje wijn. Wij blijven komen. – Hetty

Lunch

Op zaterdag en zondag zijn we vanaf 12:00 open voor lunch! Op het menu staan verse broodjes uit de houtoven, piadini, salade bowls en je vertrouwde pizza's in twee formaten. 

Diner

Bij ons haal je de lekkerste ambachtelijk pizza’s die in echte Italiaanse houtovens bereid worden. We hebben ruime keuze ook voor vega’s.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Evenementen & nieuws