De Pizzabakkers
in Delft

Order&pickup

De voordeligste keuze! Onze pizza's kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip. 

 

Blijf je liever thuis? Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden wordt je lievelingspizza tijdelijk bezorgd! 

 

Kies bij het betalen voor de optie 'levering'

Bezorgen

Je kan je pizza ook laten bezorgen via Deliveroo of Uber Eats

Openingstijden

ma - do  17:00 – 22:30 uur

vr            17:00 – 23:00 uur
za           16:00 – 23:00 uur
zo           16:00 – 22:30 uur

 

Markt 9A

2611 GP Delft

delft@depizzabakkers.nl

iedereen is welkom in Delft

De Pizzabakkers in Delft vind je in het historische centrum van Delft op de Markt, precies achter het oudste gebouw van Delft: het stadhuis. Vanaf ons terras heb je uitzicht op de bekende toren Het Steen. 

Je duikt zo de winkelstraten in vanaf De Pizzabakkers. Ben je op culturele tocht? Dan loop je in een paar minuten de Boterbrug op, bekend van de vele rijksmonumenten. Of breng je een bezoek aan de Nieuwe Kerk of een van de andere bezienswaardigheden van Delft.  

De Pizzabakkers in Delft is een plek waar iedereen welkom is. Je vindt bij ons studenten van de TU Delft, buurtbewoners, winkeliers en cultuurliefhebbers. Wat iedereen gemeen heeft is dat ze van lekker eten houden, want dat is waar De Pizzabakkers voor staat. Zien we je snel? 

Over De Pizzabakkers Delft

Wij hebben hier lekker gegeten. Vooraf een antipasti misti per due, daarna een pizza en als toetje tiramisu. Alles smaakte heerlijk. De pizza's worden in een houtoven gebakken en waren lekker krokant. Wij hebben ook limoncello gedronken, die zelf is gemaakt. Het interieur is prachtig. De bediening is zeer vriendelijk. – Michel

Diner

Bij ons haal je de lekkerste Romeinse pizza’s die in een echte Italiaanse houtoven bereid worden. We hebben ruime keuze, ook vegetarisch.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Lunch

Wij serveren in het weekend ook lunch tussen 12:00 en 16:00 uur. Kies lekkere pizza’s, salades of antipasti.

Evenementen & nieuws