De Pizzabakkers
in Delft

Markt 9A
2611 GP Delft
delft@depizzabakkers.nl

015 - 2220003

Openingstijden

ma-do  17:00 – 22:00 uur
vr         17:00 – 23:00 uur
za         12:00 – 23:00 uur
zo         12:00 – 22:00 uur

Order&pickup

Onze pizza’s telefonisch bestellen en ophalen kan ook. We zijn telefonisch bereikbaar vanaf 16:00 uur.

iedereen is welkom in Delft

De Pizzabakkers in Delft vind je in het historische centrum van Delft op de Markt, precies achter het oudste gebouw van Delft: het Delftse stadhuis. Vanaf ons terras heb je uitzicht op de bekende toren Het Steen. 

Je duikt zo de winkelstraten in vanaf De Pizzabakkers. Ben je op culturele tocht? Dan loop je in een paar minuten de Boterbrug op, bekend van de vele rijksmonumenten. Of breng je een bezoek aan de Nieuwe Kerk of een van de andere bezienswaardigheden van Delft.  

De Pizzabakkers in Delft is een plek waar iedereen welkom is. Je vindt bij ons studenten van de TU Delft, buurtbewoners, winkeliers en cultuurliefhebbers. Wat iedereen gemeen heeft is dat ze van lekker eten houden, want dat is waar De Pizzabakkers voor staat. Zien we je snel? 

Over De Pizzabakkers Delft

Een zelf samengestelde pizza. Voldoet altijd aan mijn verwachting! De pizza is geweldig. De persoonlijke aandacht heel fijn en warm. – Mary

Diner

Bij ons haal je de lekkerste ambachtelijk pizza’s die in echte Italiaanse houtovens bereid worden. We hebben ruime keuze ook voor vega’s.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Lunch

Wij serveren in het weekend ook lunch tussen 12:00 en 16:00 uur. Kies lekkere pizza’s, salades of antipasti.

Evenementen & nieuws