De Pizzabakkers in Haarlem

Kruisweg 70D
2011 LG Haarlem
haarlem@depizzabakkers.nl

023 - 7515804

Order&pickup

De voordeligste keuze! Onze pizza's kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip

Bezorgen

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden wordt je lievelingspizza nu bezorgd! Bestel 'm via Deliveroo of Uber Eats.

 

Openingstijden

ma - zo    17:00 – 22:00 uur

Drink prosecco aan de bar in Haarlem

In 2012 opende De Pizzabakkers in Haarlem haar deuren als eerste pizzarestaurant met verse houtovenpizza’s. Inmiddels is dit gezellige restaurant niet meer weg te denken uit Haarlem.

Je vindt ons in het centrum, op de looproute tussen het centraal station en de Grote Markt. Onder leiding van onze Italiaanse chef Dennis worden 7 dagen per week de lekkerste Romeinse houtovenpizza’s gebakken. Ons gastvrije team voorziet je graag van een lekker glas prosecco of een cocktail. We vinden het extra gezellig als je deze aan de bar komt opdrinken.  

Schijnt de zon? Dan kan je een plek vinden op ons terras en zetten we de voorgevel open, zodat je ook binnen kan genieten van het mooie weer. Liever een pizza meenemen? Dat kan natuurlijk ook, meer je bootje aan op de Nieuwe Gracht of neem je pizza lekker mee naar het park. Oh en op dinsdag hebben we Film e Pizza; pizza eten en dan naar de film bij De Filmschuur. We hopen je snel te zien!

Over De Pizzabakkers in Haarlem

Wat een prima tent is dit. Heerlijke pizza's, lekker krokant en voor een goede prijs. Als je op dinsdag gaat, dan is er nog de mogelijkheid om gebruik te maken van de samenwerking die ze hebben met de Filmschuur in Haarlem. Een filmkaartje een een pizza voor een klein prijsje. Ik adviseer wel om te reserveren! - Robert

Diner

Bij ons haal je de lekkerste Romeinse pizza’s die in een echte Italiaanse houtoven bereid worden. We hebben ruime keuze, ook vegetarisch.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Film e Pizza

Doordeweeks een avondje uit? Geniet van pizza en de film. Op maandagavond ga je naar de film bij De Filmschuur en eet je lekkere pizza bij ons, voor € 16,-.

Evenementen & nieuws