De Pizzabakkers
in Hilversum

Groest 55
1
211 EA Hilversum
hilversum@depizzabakkers.nl

035 - 6219459

Openingstijden

ma-zo   17:00 – 21:00 uur

Order & Pickup

Onze pizza's kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip

Delivery

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden wordt je lievelingspizza nu bezorgd! Bestel 'm hier: 

Echte italiaanse pizzaiolo’s in Hilversum

De Pizzabakkers Hilversum ligt op de Groest, recht tegenover het prachtige winkelcentrum de Hilvertshof. Een fantastische plek midden in het centrum met het Centraal Station op drie minuten loopafstand. Filmtheater Hilversum, Theater Gooiland en de Vituskerk liggen om de hoek, ideale combi voor een avondje uit dus.

Bij De Pizzabakkers Hilversum is ruimte voor iedereen. Kom gezellig bij ons eten met je vrienden, familie of collega’s. We hebben de lekkerste pizza, verfrissende cocktails of Italiaanse speciaal bieren. En vergeet vooral onze huisgemaakte tiramisu niet. Kinderen mogen spelen met het deeg en onze echte Italiaanse pizzaiolo’s die het deeg vakkundig in de lucht gooien, zijn een feest om naar te kijken. 

Elke maandag, dinsdag en woensdag kan je op vertoon van je Filmtheater ticket tegen een speciaal tarief pizza komen eten. Kunnen de kleintjes niet genoeg krijgen van het speeldeeg? Elke woensdagmiddag kunnen ze samen met onze pizzaiolo’s pizza’s komen bakken.

Over De Pizzabakkers Hilversum

Mooi restaurant! Echte Italiaanse pizzabakkers. Super bediening! Lekkere toetjes. Makkelijk te bereiken. – Merle

Diner

Bij ons haal je de lekkerste ambachtelijk pizza’s die in een echte Italiaanse houtoven bereid worden. We hebben ruime keuze ook voor vega’s.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Pizzabakken op woensdagmiddag

Elke woensdagmiddag kunnen kinderen samen met onze pizzaiolo’s pizza’s komen bakken. Iets voor jouw kind? Bel ons gerust.

Evenementen & nieuws