De Pizzabakkers Leiden

Order&pickup

De voordeligste keuze! Onze pizza's kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip

Bezorgen

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden wordt je lievelingspizza nu bezorgd! Bestel 'm via Deliveroo of Uber Eats
 

Openingstijden

ma - zo    17:00 – 22:00 uur

 

Herenstraat 1 

2313 AD Leiden 

leiden@depizzabakkers.nl

Pizza met tutta la famiglia in Leiden

Begin 2018 hebben we café de Tregter veranderd in het eerste houtovenpizza restaurant van Leiden. Aan de Herenstraat, bij de Koepoortsbrug aan de Singel vind je ons hoekpand, waar je in de zomer fijn zicht hebt op bootjes. Je kan natuurlijk ook zelf aanmeren om een pizza af te halen.  

We zijn een creatief buurtrestaurant met onze Romeinse houtovenpizza’s op nummer één. Bij ons is het hele gezin welkom. Kinderen kunnen lekker spelen met speeldeeg. En onze piazziolo Benno kan niet alleen de lekkerste pizza’s maken, hij maakt ook nog eens fantastische strips over pizza’s bakken en de stad Leiden. Bestel je pizza online en haal hem af.

Op dinsdagavond houden we Film e Pizza. Een film in de bioscoop en pizza eten bij ons, voor €14,50,-. Kaartjes koop je via Trianon en Kijkhuis, vergeet je ook niet je tafel te reserveren?

Niet alleen gezinnen voelen zich thuis bij ons, ook vrienden, collega’s of huisgenoten eten graag van onze pizza’s. Je kan zelfs reserveren tot wel 50 personen, pizza eten kan met tutta la famiglia!

Over De Pizzabakkers in Leiden

Al vaak geweest, constante kwaliteit van heerlijke houtoven pizza's, mooie dunne bodem, knapperig en licht. Heerlijke toppings, voldoende keuze voor vega-klanten zoals ik. Goed wijntje en Italiaans biertje. De pizzaiolo is een Italiaan btw! Hoop op nog vele bezoekjes! – Ivo

Diner

Bij ons haal je de lekkerste Romeinse pizza’s die in een echte Italiaanse houtoven bereid worden. We hebben ruime keuze, ook vegetarisch.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Film e pizza

Doordeweeks een avondje uit? Geniet van pizza en de film. Op dinsdagavond ga je naar de film bij de bioscoop en eet je lekkere pizza bij ons, voor €14,50,-.

Evenementen & nieuws