De Pizzabakkers
Rotterdam

Order&pickup

De voordeligste keuze! Onze pizza's kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip

Bezorgen

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden wordt je lievelingspizza nu bezorgd! Bestel 'm via Deliveroo of Uber Eats.

Openingstijden

ma - do     17:00 – 22:00 uur
vr              17:00 – 23:00 uur

za             16:00 – 23:00 uur

zo             16:00 – 22:00 uur

 

Pannekoekstraat 68A 

3011 LK Rotterdam 

pannekoekstraat@depizzabakkers.nl

italiaanse bakkie pleur in Rotterdam

De Pizzabakkers aan de Pannekoekstraat in Rotterdam ligt midden in het bruisende gebied van de Markthal. Na een dagje shoppen bij de vele boetiekjes, strijk je zo neer in de gezellige zaak voor een borrel en een verse Romeinse houtovenpizza. 

Wij staan voor de onvoorwaardelijke liefde voor de Italiaanse keuken en willen een klein beetje Italiaanse gastvrijheid toevoegen aan het hedendaagse Rotterdam. In de zomer geniet je van de zon op ons terras onder het genot van een heerlijk koude scroppino, Peroni of prosecco.

De persoonlijke favoriet van eigenaar Sanne is de pizza Salami Finocchiona, een klassieke, stoere en toch heel eigentijdse pizza met tomaat, mozzarella en venkelsalami. Sterker nog, deze pizza past fantastisch in het beeld van Rotterdam en is bovendien perfect met een koude Peroni en een Italiaans bakkie pleur toe.

Filmliefhebber? We make you an offer you can’t refuse: Film e Pizza, een pizza bij ons en een film bij Cinerama voor €14,50 van maandag tot en met woensdag.

Over De Pizzabakkers in Rotterdam

Lekkere pizza's, wel geen standaardpizza's (vb. geen hawaï). Geen gewone cola of gewone frisdranken. Vriendelijke bediening. Kids kregen bal van deeg om mee te spelen die daarna in de oven ging. – Kim

Diner

Bij ons haal je de lekkerste Romeinse pizza’s die in een echte Italiaanse houtoven bereid worden. We hebben ruime keuze, ook vegetarisch.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Film e pizza

Doordeweeks een avondje uit? Geniet van pizza en de film. Op maandag-, dinsdag- en woensdagavond ga je naar de film bij Cinerama en eet je lekkere pizza bij ons, voor €14,50.

Evenementen & nieuws