De Pizzabakkers
in Leidsche Rijn

Order&pickup

De voordeligste keuze! Onze pizza's kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip

Bezorgen

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden wordt je lievelingspizza nu bezorgd! Bestel 'm via Uber Eats.

 

Openingstijden

ma - wo    16:00 – 21:00 uur

do             11:30 – 21:00 uur
vr - za       11:30 – 22:00 uur

zo             11:30 – 21:00 uur

 

Brusselplein 3

3541 CH Utrecht

leidscherijn@depizzabakkers.nl

houtovenpizza in het centrum van Leidsche Rijn

De Pizzabakkers in Leidsche Rijn ligt tegenover de fontein, wat het in de zomer de ideale plek maakt om te tafelen met het hele gezin. De kinderen kunnen lekker spelen in het water, terwijl je zelf geniet van een heerlijk glas prosecco.  

In de winter kun je na een lange dag shoppen bij ons opwarmen. Onze houtovens waar we verse Romeinse pizza’s in bakken, zorgen voor dat warme gevoel. En onze pizzaiolo’s die het deeg kneden, gooien en in de houtoven leggen, zijn een feest om naar te kijken. Van donderdag tot en met zondag serveren we ook lunch en bakken we niet alleen pizza’s, maar ook broodjes. 

We staan ook altijd klaar voor grote groepen, je kan bij ons met wel 22 personen komen eten. Bedrijfslunch, kinderfeestje of iets anders te vieren? Geen probleem, geef ons een belletje en we kijken naar de mogelijkheden. 

Over De Pizzabakkers Utrecht Leidsche Rijn

Top restaurant! Vooraf de bruschetta besteld, lekker met 3 verschillende toppings. Pizza’s waren heerlijk, een lekkere bodem en goede smaken! Bediening is vriendelijk en gastvrij. Zeker een aanrader voor een gezellige avond. – Sven

Diner

Bij ons haal je de lekkerste Romeinse pizza’s die in een echte Italiaanse houtoven bereid worden. We hebben ruime keuze, ook vegetarisch.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Lunch

Wij serveren van donderdag tot en met zondag ook lunch vanaf 11:30 uur. Kies lekkere pizza’s, salades of broodjes uit de houtoven.

Evenementen & nieuws