De Pizzabakkers
in Leidsche Rijn

Brusselplein 3
3541 CH Utrecht
leidscherijn@depizzabakkers.nl

030 - 7370018

Openingstijden

ma - wo   16:00 – 22:00 uur
do - zo     11:30 – 22:00 uur

Helaas is ons pand niet rolstoelvriendelijk. Wil je langskomen met een rolstoel, bel ons van tevoren even voor de mogelijkheden.

Order&pickup

Onze pizza’s telefonisch bestellen en ophalen kan ook. We zijn telefonisch bereikbaar vanaf 16:00 uur.

houtovenpizza in het centrum van Leidsche Rijn

De Pizzabakkers in Leidsche Rijn ligt tegenover de fontein, wat het in de zomer de ideale plek maakt om te tafelen met het hele gezin. De kinderen kunnen lekker spelen in het water, terwijl je zelf geniet van een heerlijk glas prosecco.  

In de winter kun je na een lange dag shoppen bij ons opwarmen. Onze houtovens waar we verse pizza’s in bakken, zorgen voor dat warme gevoel. En onze pizzaiolo’s die het deeg kneden, gooien en in de houtoven leggen, zijn een feest om naar te kijken. Van donderdag tot en met zondag serveren we ook lunch en bakken we niet alleen pizza’s, maar ook broodjes. 

We staan ook altijd klaar voor grote groepen, je kan bij ons met wel 22 personen komen eten. Bedrijfslunch, kinderfeestje of iets anders te vieren? Geen probleem, geef ons een belletje en we kijken naar de mogelijkheden. 

Over De Pizzabakkers Utrecht Leidsche Rijn

Eerste keer hier op de hoek van een geweldig winkelgebied in de buitenwijken van Utrecht. Pizza en broodjes op bestelling klaargemaakt. Heerlijk pizzabrood. Je moet niet voorbij deze plek lopen als je een geweldige maaltijd wilt, zwaar of licht. Ik vroeg onze serveerster om haar favoriete pizza en het was geweldig! Je zult niet teleurgesteld zijn. – Jolanda

Diner

Bij ons haal je de lekkerste ambachtelijk pizza’s die in echte Italiaanse houtovens bereid worden. We hebben ruime keuze ook voor vega’s.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Lunch

Wij serveren van donderdag tot en met zondag ook lunch vanaf 11:30 uur. Kies lekkere pizza’s, salades of broodjes uit de houtoven.

Evenementen & nieuws