De Pizzabakkers
Nachtegaalstraat

Order&pickup

De voordeligste keuze! Onze pizza's kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip

Bezorgen

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden wordt je lievelingspizza nu bezorgd! Bestel 'm via Deliveroo of Uber Eats

 

Openingstijden

zo - do    17:00 – 21:30 uur
vr - za     17:00 – 22:00 uur

 

Nachtegaalstraat 70

3581 AM Utrecht

nachtegaalstraat@depizzabakkers.nl

Een koud Peroni biertje erbij in de Nachtegaalstraat

De Pizzabakkers in de Nachtegaalstraat in Utrecht was de eerste vestiging van De Pizzabakkers in Utrecht. In 2016 openden we de deuren van deze mooie ruime locatie in het Maliekwartier. Je loopt zo naar ons toe vanaf de Stadsschouwburg en parkeren in de buurt is ook geen probleem. 

Bij ons komen vrienden, families en collega’s gezellig bijeen om te genieten van onze heerlijke Romeinse houtoven pizza’s. Een lekker koud Peroni biertje erbij of een glas prosecco maken het af. Ben je met een grote groep? Dat kan ook. 

Liever je pizza thuis opeten? Ook dat kan. Je kan bij ons pizza’s bestellen en afhalen. In de zomer zijn wij dé plek om pizza’s af te halen en mee te nemen naar Park Lepelenburg of het Wilhelminapark.

Over De Pizzabakkers Utrecht Nachtegaalstraat

 

Heerlijke pizza gegeten met een knapperige dunne bodem, zoals een pizza hoort te zijn. Vooral de pizza spinaci was erg lekker (we hadden de pizza doormidden laten snijden, zodat we ieder twee smaken hadden) de focaccia was ook lekker. Bediening goed! Prima om even te eten voordat je naar de Schouwburg gaat. – Becca

Diner

Bij ons haal je de lekkerste Romeinse pizza’s die in een echte Italiaanse houtoven bereid worden. We hebben ruime keuze, ook vegetarisch.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Evenementen & nieuws