De Pizzabakkers
in de Nachtegaalstraat

Nachtegaalstraat 70
3581 AM Utrecht
nachtegaalstraat@depizzabakkers.nl

030 - 2333546

Openingstijden

zo - do   16:00 – 21:00 uur
vr - za     16:00 - 22:00 uur

Order&pickup

Onze pizza's kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip

Delivery

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden wordt je lievelingspizza nu bezorgd! Bestel 'm hier: 

Een koud Peroni biertje erbij in de Nachtegaalstraat

De Pizzabakkers in de Nachtegaalstraat in Utrecht was de eerste vestiging van De Pizzabakkers in Utrecht. In 2016 openden we de deuren van deze mooie ruime locatie in het Maliekwartier. Je loopt zo naar ons toe vanaf de Stadsschouwburg en parkeren in de buurt is ook geen probleem. 

Bij ons komen vrienden, families en collega’s gezellig bijeen om te genieten van onze heerlijke houtoven pizza’s. Een lekker koud Peroni biertje erbij of een glas prosecco maken het af. Ben je met een grote groep? Dat kan ook. 

Liever je pizza thuis opeten? Ook dat kan. Je kan bij ons pizza’s bestellen en afhalen. In de zomer zijn wij dé plek om pizza’s af te halen en mee te nemen naar Park Lepelenburg of het Wilhelminapark.

Over De Pizzabakkers Utrecht Nachtegaalstraat

 

Voor een authentieke pizza ben je bij De Pizzabakkers aan het juiste adres. Heerlijk gegeten en ruime keuze aan pizza’s. Bediening ook super vriendelijk! – Janny

Diner

Bij ons haal je de lekkerste ambachtelijk pizza’s die in echte Italiaanse houtovens bereid worden. We hebben ruime keuze ook voor vega’s.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Evenementen & nieuws