De Pizzabakkers in de Twijnstraat

Order&pickup

De voordeligste keuze! Onze pizza's kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip

Bezorgen

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden wordt je lievelingspizza nu bezorgd! Bestel 'm via Uber Eats.

Openingstijden

zo - do    17:00 – 21:30 uur
vr - za      17:00 – 22:00 uur

Twijnstraat 65 
3511 ZJ Utrecht 
twijnstraat@depizzabakkers.nl 

Gezellig en knus in de Twijnstraat  

De Pizzabakkers aan de Twijnstraat is een klein en knus restaurantje dat ligt op twee minuten lopen vanaf het Ledig Erf. We zijn een geliefde locatie onder bioscoopgangers die voor of na hun voorstelling bij Springhaver of Louis Hartlooper maar al te graag genieten van een Romeinse houtovenpizza.

Utrecht staat bekend om haar binnenstad met werfkelders langs de binnengrachten. Zo heeft ook deze pizzabakkerij een eigen werfkelder. Deze kelder kun je nu ook afhuren om een feestje of borrel te geven.

Varen en pizza? Bestel telefonisch je pizza's en loop in 5 minuten van de Oosterkade naar De Pizzabakkers Twijnstraat.

Over De Pizzabakkers Utrecht Twijnstraat

Wij hebben hier heerlijke pizza’s gegeten! Het is een klein restaurantje met een paar tafeltjes boven (waar je ook pizza’s kunt afhalen) en een paar tafels beneden. Het was druk, maar toch waren onze drankjes & pizza’s er snel. De bediening was ook erg vriendelijk. Al met al een heerlijk restaurant als je gewoon even een lekkere pizza wil eten in een mooi stukje van Utrecht! – Rosalie

Diner

Bij ons haal je de lekkerste Romeinse pizza’s die in een echte Italiaanse houtoven bereid worden. We hebben ruime keuze, ook vegetarisch.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Werfkelder afhuren

Op zoek naar een leuke locatie om een feestje of borrel te geven? Onze kelder is te huur. Stuur ons een mailtje voor meer informatie.

Evenementen & nieuws