De Pizzabakkers in de Twijnstraat

Twijnstraat 65
3511 ZJ Utrecht
twijnstraat@depizzabakkers.nl

030 - 3070100

Openingstijden

zo - do    16:00 – 21:00 uur
vr - za      16:00 – 22:00 uur

Order&pickup

Onze pizza's kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip

Delivery

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden wordt je lievelingspizza nu bezorgd! Bestel 'm hier:

Gezellig en knus in de Twijnstraat  

De Pizzabakkers aan de Twijnstraat is een klein en knus restaurantje dat ligt op twee minuten lopen vanaf het Ledig Erf. We zijn een geliefde locatie onder bioscoopgangers die voor of na hun voorstelling bij Springhaver of Louis Hartlooper maar al te graag genieten van een houtovenpizza.

Utrecht staat bekend om haar binnenstad met werfkelders langs de binnengrachten. Zo heeft ook deze pizzabakkerij een eigen werfkelder. Deze kelder kun je nu ook afhuren om een feestje of borrel te geven.

Varen en pizza? Bestel telefonisch je pizza's en loop in 5 minuten van de Oosterkade naar De Pizzabakkers Twijnstraat.

Over De Pizzabakkers Utrecht Twijnstraat

Enthousiast ontvangen door de medewerkers, die stuk voor stuk in waren voor een praatje en regelmatig kwamen kijken of alles wel naar wens was. Zowel de antipasti als pizza (rijk gevuld met verse producten), het toetje en de prosecco waren top. Alles was net zo smakelijk als dat het er uit zag. De sfeer was goed en al met al een hele leuk avond gehad. Nog bedankt daarvoor! – Daniëlle

Diner

Bij ons haal je de lekkerste ambachtelijk pizza’s die in echte Italiaanse houtovens bereid worden. We hebben ruime keuze ook voor vega’s.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Werfkelder afhuren

Op zoek naar een leuke locatie om een feestje of borrel te geven? Onze kelder is te huur. Stuur ons een mailtje voor meer informatie.

Evenementen & nieuws