De Pizzabakkers
in de Voorstraat

 Order&pickup

De voordeligste keuze! Onze pizza's kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip

Bezorgen

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden wordt je lievelingspizza nu bezorgd! Bestel 'm via Uber Eats

Openingstijden

zo - do    17:00 – 21:30 uur
vr - za     17:00 – 22:00 uur

 

Voorstraat 58

3512 AR Utrecht 

voorstraat@depizzabakkers.nl

avondje uit bij de pizzabakkers

De Pizzabakkers vind je in hartje centrum van Utrecht, vlakbij het Neude, aan de bruisende Voorstraat. Het is de perfecte startlocatie voor een avondje uit in Utrecht. Een glas prosecco of een Italiaans speciaalbier met een Romeinse houtovenpizza, is de gouden combinatie voordat je het nachtleven induikt. 

Maar natuurlijk kun je als gezin ook lekker komen tafelen bij ons. De kinderen krijgen bij ons speeldeeg om mee te kliederen. Een romantisch avondje met z’n tweeën? Ook dan is De Pizzabakkers een plek voor jou, liefde gaat immers door de maag. 

Wil je op dinsdag een avondje uit? Dan kun je bij ons voor €16,- genieten van pizza en daarna lekker door naar de film bij Utrecht City. Je koopt de combikaartjes bij ons in het restaurant.

Over De Pizzabakkers Utrecht voorstraat

De Pizzabakkers Voorstraat is pal in het centrum en dichtbij alle andere toffe plekken in de stad. We hebben superlekker gegeten. Antipasti is ook zeker aan te raden naast de pizza’s, de prosecco-cocktails zijn ook echt een feestje. Vlotte en leuke bediening, lekkere dunne krokante pizza. Top! – Yentl

Diner

Bij ons haal je de lekkerste Romeinse pizza’s die in een echte Italiaanse houtoven bereid worden. We hebben ruime keuze, ook vegetarisch.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Film e Pizza

Doordeweeks een avondje uit? Geniet van film e pizza. Op dinsdagavond ga je naar de film bij Utrecht City en eet je lekkere pizza bij ons, voor maar €16,-.

Evenementen & nieuws