De Pizzabakkers
in de Voorstraat

Voorstraat 58
3512 AR Utrecht
voorstraat@depizzabakkers.nl

030 - 3070102

Openingstijden

ma - do    17:00 – 22:00 uur
vr - za      17:00 – 23:00 uur

Helaas is ons pand niet rolstoelvriendelijk. Wil je langskomen met een rolstoel, bel ons van tevoren even voor de mogelijkheden.

Order&pickup

Onze pizza’s telefonisch bestellen en ophalen kan ook. We zijn telefonisch bereikbaar vanaf 16:00 uur.

avondje uit bij de pizzabakkers

De Pizzabakkers vind je in hartje centrum van Utrecht, vlakbij het Neude, aan de bruisende Voorstraat. Het is de perfecte startlocatie voor een avondje uit in Utrecht. Een feestelijk glas prosecco of een Italiaans speciaalbier met een pizza, is de gouden combinatie voordat je het nachtleven induikt. 

Maar natuurlijk kun je als gezin ook lekker komen tafelen bij ons. De kinderen krijgen bij ons speeldeeg om mee te kliederen. Een romantisch avondje met z’n tweeën? Ook dan is De Pizzabakkers een plek voor jou, liefde gaat immers door de maag. 

Wil je op dinsdag een avondje uit? Dan kun je bij ons voor €16,- genieten van pizza en daarna lekker door naar de film bij Utrecht City. Je koopt de combikaartjes bij ons in het restaurant.

Over De Pizzabakkers Utrecht voorstraat

Zoals altijd waren de pizza’s weer heerlijk. Lekker krokant en dun met de juiste hoeveelheid ingrediënten. – Dennis

Diner

Bij ons haal je de lekkerste ambachtelijk pizza’s die in echte Italiaanse houtovens bereid worden. We hebben ruime keuze ook voor vega’s.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Film e Pizza

Doordeweeks een avondje uit? Geniet van film e pizza. Op dinsdagavond ga je naar de film bij Utrecht City en eet je lekkere pizza bij ons, voor maar €16,-.

Evenementen & nieuws