De Pizzabakkers
in Zaandam

Dam 36
1506 BE Zaandam 
zaandam@depizzabakkers.nl

075 - 6150194

Openingstijden

ma - zo    17:00 – 22:00 uur

Helaas is ons pand niet rolstoelvriendelijk. Wil je langskomen met een rolstoel, bel ons van tevoren even voor de mogelijkheden.

Order&pickup

Bestel onze pizza's telefonisch of online en haal ze zelf op bij de vestiging. We zijn telefonisch bereikbaar vanaf 16:00 uur.

Neem een kijkje in de open keuken in Zaandam

De Pizzabakkers in Zaandam ligt lekker centraal op een horecapleintje vol uitgaansgelegenheden. Dit maakt het een bruisende plek. Ook voor een cultureel avondje uit, het Zaantheater ligt namelijk om de hoek. Zowel met de auto als met de Zaanferry zijn we te goed te bereiken.

In ons historische pand bakken wij de lekkerste houtoven pizza’s, serveren we antipasti’s en salades. Kom bij ons tafelen met je vrienden, collega’s of gezin en kijk mee in onze open keuken. In de zomer strijk je neer op ons grote terras en geniet je van koude Peroni’s, prosecco-cocktails of Italiaanse speciaalbieren. 

Natuurlijk kan je bij ons ook pizza’s afhalen. Je kan online bestellen, betalen en ophalen op 't gewenste tijdstip voor thuis op de bank, onderweg of op kantoor. Tot snel!

Over De Pizzabakkers in Zaandam

Heerlijk gegeten op gezellig terras, bediening was ook top en pizza’s waren heerlijk, net als het dessert en voor een uitstekende prijs. Kom zeker terug. – Martien

Diner

Bij ons haal je de lekkerste ambachtelijk pizza’s die in echte Italiaanse houtovens bereid worden. We hebben ruime keuze ook voor vega’s.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Evenementen & nieuws