De Pizzabakkers
Zaandam

order & pickup

De voordeligste keuze! Onze pizza's kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip. 

 

Blijf je liever thuis? Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden wordt je lievelingspizza tijdelijk bezorgd! 

 

Kies bij het betalen voor de optie 'levering'

Bezorgen

Vanaf woensdag 23 juli wordt je lievelingspizza ook bezorgd via Uber Eats

 

Openingstijden

ma - zo    17:00 – 22:00 uur

Dam 36
1506 BE Zaandam 
zaandam@depizzabakkers.nl

Neem een kijkje in de open keuken in Zaandam

De Pizzabakkers in Zaandam ligt lekker centraal op een horecapleintje vol uitgaansgelegenheden. Dit maakt het een bruisende plek. Ook voor een cultureel avondje uit, het Zaantheater ligt namelijk om de hoek. Zowel met de auto als met de Zaanferry zijn we te goed te bereiken.

In ons historische pand bakken wij de lekkerste Romeinse houtoven pizza’s, serveren we antipasti’s en salades. Kom bij ons tafelen met je vrienden, collega’s of gezin en kijk mee in onze open keuken. In de zomer strijk je neer op ons grote terras en geniet je van koude Peroni’s, prosecco-cocktails of Italiaanse speciaalbieren. 

Natuurlijk kan je bij ons ook pizza’s afhalen. Je kan online bestellen, betalen en ophalen op 't gewenste tijdstip voor thuis op de bank, onderweg of op kantoor. Tot snel!

Over De Pizzabakkers in Zaandam

Heerlijk gegeten. Hadden een voor- hoofd- en nagerecht genomen. Alles was heel lekker. Fijne vriendelijke bediening. Als we weer eens in Zaandam zijn, gaan we weer! – Seyrany

Diner

Bij ons haal je de lekkerste Romeinse pizza’s die in een echte Italiaanse houtoven bereid worden. We hebben ruime keuze, ook vegetarisch.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Evenementen & nieuws