De Pizzabakkers
in Zwolle

Sassenstraat 9
8011 PA Zwolle 
zwolle@depizzabakkers.nl

038-3031877

Openingstijden

ma - zo    16:00 – 21:00 uur

Order&pickup

Onze pizza's kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip

Delivery

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden wordt je lievelingspizza nu bezorgd! Bestel 'm hier: 

Tiramisu om je vingers bij af te likken in Zwolle

De Pizzabakkers in Zwolle ligt midden in het oude centrum van de stad. Je vindt ons vlakbij de Grote Kerk, tegenover het stadhuis en om de hoek van de Grote Markt. De Pizzabakkers ligt op loopafstand van station Zwolle. Ook met de auto zijn we goed bereikbaar, er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Het prachtige oude pand is al jaren in handen van echte bakkers, want voor ons bakte bakkerij De Haer hier verse broden. Nu bakken wij heerlijke houtovenpizza’s. Kom eens proeven met collega’s, vrienden, studiegenoten of het hele gezin en proost met een glas prosecco of een koud Peroni biertje. Natuurlijk serveren we ook echte Italiaanse scroppino’s en is onze huisgemaakte tiramisú om je vingers bij af te likken. 

Pizza’s afhalen kan ook bij ons. Bestel je favoriet telefonisch en haal ze op, om mee te nemen.

Over De Pizzabakkers in zwolle 

Heerlijk gegeten bij de Pizzabakkers! De service was erg vriendelijk en spontaan. De pizza was ook erg lekker met een zeer dunne bodem. Je proeft echt dat het uit een houtoven komt. Met nog een lekker wijntje erbij was de avond zeer geslaagd. – Geert

Diner

Bij ons haal je de lekkerste ambachtelijk pizza’s die in echte Italiaanse houtovens bereid worden. We hebben ruime keuze ook voor vega’s.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Evenementen & nieuws

Onze keuken is open!

Pizza Partijtje

Uitgestelde Pizza