De Pizzabakkers
Zwolle

Order&pickup

De voordeligste keuze! Onze pizza's kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip

Bezorgen

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden wordt je lievelingspizza nu bezorgd! Bestel 'm via Zwolle-eet of Uber Eats.

Openingstijden

ma - zo    16:00 – 21:00 uur

Sassenstraat 9
8011 PA Zwolle 
zwolle@depizzabakkers.nl

Tiramisu om je vingers bij af te likken in Zwolle

De Pizzabakkers in Zwolle ligt midden in het oude centrum van de stad. Je vindt ons vlakbij de Grote Kerk, tegenover het stadhuis en om de hoek van de Grote Markt. De Pizzabakkers ligt op loopafstand van station Zwolle. Ook met de auto zijn we goed bereikbaar, er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Het prachtige oude pand is al jaren in handen van echte bakkers, want voor ons bakte bakkerij De Haer hier verse broden. Nu bakken wij heerlijke Romeinse houtovenpizza’s. Kom eens proeven met collega’s, vrienden, studiegenoten of het hele gezin en proost met een glas prosecco of een koud Peroni biertje. Natuurlijk serveren we ook echte Italiaanse scroppino’s en is onze huisgemaakte tiramisú om je vingers bij af te likken. 

Pizza’s afhalen kan ook bij ons. Bestel je favoriet telefonisch en haal ze op, om mee te nemen.

Over De Pizzabakkers in zwolle 

Hier met een groepje wezen eten, hippe tent! Niet zo groot maar we konden gelukkig nog terecht. Doordat ze wat exclusiever zijn de drankjes niet standaard en daardoor prijzig. De pizza's zijn echter enorm lekker, dunne bodem, gevarieerd belegd. Wil je eens iets pizza maar niet bij een standaard pizzaria, dan is dit een aanrader! – Inge

Diner

Bij ons haal je de lekkerste Romeinse pizza’s die in een echte Italiaanse houtoven bereid worden. We hebben ruime keuze, ook vegetarisch.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Evenementen & nieuws

We zijn weer open!

Pizza Partijtje

Uitgestelde Pizza