De pizzabakkers x Brandt&Levie

Hier is ie dan, onze pizza Salciccia al Tartufo
met verse truffelworst van Brandt&Levie! 

Het idee voor deze pizza ontstond vorig jaar al. De worstmakers van Brandt & Levie ploffen wel vaker neer bij De Pizzabakkers aan de Spaarndammerstraat in Amsterdam, bij hun worstmakerij om de hoek. Daar drinken ze een koud biertje en eten ze een gloeiendhete pizza na een lange dag werk. Zo kwam het ook dat er al langer gesproken werd over een eigen Brandt & Levie pizza. Samuel klom in de telefoon en wij waren enthousiast. De meeste vleeswaren importeren we uit Italië, maar deze lokale samenwerking zagen we helemaal zitten. 

We gingen samen aan de slag en het idee was snel ontstaan. Brandt & Levie draaide speciaal voor deze pizza een verse truffelworst en wij bakten een pizza bianca (zonder tomaat). Hier is 'ie dan, de pizza:

Salsiccia al Tartufo
tartufo salsiccia (verse truffelworst van Brandt & Levie) - mozzarella (fior di latte) - Fontina kaas (Aosta vallei, Alpen) - rode ui - spinaci - pecorino

De Pizza Salsiccia al Tartufo is tijdelijk te bestellen via onze kanalen (telefonisch of online) en delivery sites. Zolang de voorraad strekt. 

Evenementen & Nieuws

De Pizzabakkers x Spoorwegmuseum

Picknick Pakket

De Pizzabakkers x Brandt&Levie