Franchise: Je eigen Pizzabakkersrestaurant  

Altijd al een eigen restaurant willen hebben? En ben je fan van onze pizza’s en sfeer? Misschien is een eigen vestiging van De Pizzabakkers dan iets voor jou. Voor verschillende steden in Nederland komen wij graag in contact met energieke en ondernemende franchisenemers.  

Als franchisenemer ga je met onze hulp je eigen vestiging opzetten. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en het aansturen van je team. Je zorgt ervoor dat jouw restaurant van De Pizzabakkers een succes wordt door de kwaliteit en service die jij biedt. 

Wie zoeken we? 

Er bestaat geen blauwdruk van De Pizzabakkers franchisenemer. We zoeken naar een persoon die energiek en ondernemend is. Die niet dichtslaat van tegenslag, maar terugkijkt en stappen voorwaarts zet. Iemand met visie die in staat is die visie om te zetten naar de dagelijkse operatie. Een persoon met leiderschapskwaliteiten, die het voorbeeld geeft aan zijn/haar team. Een ondernemer die daadwerkelijk bereid is met de voeten in de modder (of bloem) te gaan staan. 

Je houdt van ...

... goed en eerlijk eten en hebt een passie voor het anderen naar de zin maken en topservice bieden. Je vindt het leuk om alles te leren van het pizzaiolo-vak en houdt ervan te sturen op kwaliteit, resultaat en groei. Je hebt ervaring in de horeca, je bent een ondernemend type en wilt er alles aan doen om jouw restaurant te laten floreren. Voorop staat dat je de familiecultuur van De Pizzabakkers begrijpt en koestert.

Geïnteresseerd om een franchise te starten?

Denk je dat jouw wensen en persoonlijkheid aansluiten bij waar wij naar op zoek zijn, mail dan een korte persoonlijke brief en je cv naar ondernemen@depizzabakkers.nl voor meer informatie omtrent De Pizzabakkers en onze franchiseformule. We kijken uit naar je reactie.