De Pizzabakkers
in de Pijp

1e Sweelinckstraat 16
1073 CM Amsterdam
depijp@depizzabakkers.nl

020 7527850

Order&pickup

De voordeligste keuze! Onze pizza's kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip

Bezorgen

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden wordt je lievelingspizza nu bezorgd! Bestel 'm via Deliveroo of Uber Eats

 

Openingstijden

zo - do    17:00 – 22:00 uur

vr - za     17:00 – 23:00 uur

borrelen in de Pijp

Aan de Eerste Sweelinckstraat en vlak naast de Albert Cuypmarkt, is onze gezellige De Pizzabakkerszaak gevestigd. Schuin tegenover het beeld van Andre Hazes, bakken wij hier al sinds 2014 de beste Romeinse pizza’s van de Pijp. Het pand is al generaties Italiaans getint, zo zat hier vroeger de beroemde ijssalon Peppino van de bekende Tofani-familie. 

In de bruisende Pijp is altijd wat te doen en het zit stampvol met horecazaken, zowel overdag als ’s nachts is dit de gezelligste buurt van Amsterdam. We werken ook samen met onze “buren”. Op maandagen organiseren Film e Pizza. Je kan dan bij ons pizza eten en daarna naar de film bij Rialto, voor € 15,-. 

Vanaf het voorjaar kan je lekker buiten zitten op ons terras met een prosecco-cocktail of glas Peroni in je hand. En met heel mooi weer is pizza-picknicken in het Sarphatipark een gouden tip, dan haal je je lievelingspizza gewoon af.  

Over De Pizzabakkers De Pijp

We kwamen binnen en er kwam ons meteen een heerlijke geur tegemoet. De antipasti was al heerlijk maar daarna de pizza met burrata ook! Flesje wijn kost niet veel, dus het is ook een super prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast is ook nog eens goede service. Super! Kom hier SOWIESO terug! – Jasmijn

Diner

Bij ons haal je de lekkerste Romeinse pizza’s die in een echte Italiaanse houtoven bereid worden. We hebben ruime keuze, ook vegetarisch.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Film e Pizza

Doordeweeks een avondje uit? Geniet van pizza en de film. Op maandagavond ga je naar de film bij Rialto en eet je lekkere pizza bij ons, voor maar € 15,-. 

Evenementen & nieuws