De Pizzabakkers
op de Haarlemmerdijk
 

Order&pickup

De voordeligste keuze! Onze pizza's kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip

Bezorgen

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden wordt je lievelingspizza nu bezorgd! Bestel 'm via Deliveroo of Uber Eats.  

 

Openingstijden

zo - do    17:00 – 22:00 uur
vr - za     17:00 – 23:00 uur

 

Haarlemmerdijk 128

1013 JJ Amsterdam 

haarlemmerdijk@depizzabakkers.nl

Aan de keukentafel op de Haarlemmerdijk

In een van de leukste winkelstraten van Amsterdam is de allereerste De Pizzabakkers gevestigd. Sinds 2009 vind je in het typisch Amsterdamse pand deze Romeinse pizzabakkerij. 

Bij De Pizzabakkers Haarlemmerdijk kun je niet reserveren, je kan gewoon binnenlopen. Vele buurtbewoners weten ons al te vinden, het is een plek voor iedereen die van knapperige houtovenpizza houdt. 

De Haarlemmerbuurt is niet alleen leuk om te winkelen, maar ook een heerlijke plek voor een gezellige avond. Plof na het eten in een bioscoopstoel bij The Movies aan de overkant of ga stappen in de gezellige Jordaan. We zien je snel!

Over De Pizzabakkers Amsterdam Haarlemmerdijk 

Onze favoriet voor pizza’s. Heerlijk dunne en superkrokante bodem. Veel variaties die allemaal naar eigen smaak nog aan te passen zijn. – Egbert

Diner

Bij ons haal je de lekkerste Romeinse pizza’s die in een echte Italiaanse houtoven bereid worden. We hebben ruime keuze, ook vegetarisch.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Evenementen & nieuws