De Pizzabakkers
op de Haarlemmerdijk

Haarlemmerdijk 128
1013 JJ Amsterdam

haarlemmerdijk@depizzabakkers.nl

020-427 4144

Reserveren NIET mogelijk, telefonisch bestellen en ophalen wel.

Openingstijden

zo-do 16:00 – 21:00 uur
vr-za  16:00 – 22:00 uur

Order&pickup

Onze pizza's kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip

Delivery

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden wordt je lievelingspizza nu bezorgd! Bestel 'm hier: 

Aan de keukentafel op de Haarlemmerdijk

In een van de leukste winkelstraten van Amsterdam is de allereerste De Pizzabakkers gevestigd. Sinds 2009 vind je in het typisch Amsterdamse pand deze knusse pizzabakkerij. 

Bij De Pizzabakkers Haarlemmerdijk kun je niet reserveren, je kan gewoon binnenlopen. Vele buurtbewoners weten ons al te vinden, maar eigenlijk is het vooral een plek voor iedereen die van lekkere houtovenpizza houdt. Iedereen kan aanschuiven. 

De Haarlemmerdijk is niet alleen leuk om te winkelen, maar ook een heerlijke plek voor een gezellige avond. Plof na het eten in een bioscoopstoel bij The Movies aan de overkant of ga stappen in de gezellige Jordaan. We zien je snel!

Over De Pizzabakkers Amsterdam Haarlemmerdijk 

Hier al eerder gegeten en nu teruggekomen. De ruimte is erg klein maar dat heeft wel iets. Bediening is vriendelijk. Pizza net als vorige keer lekker en betaalbaar. Ik was weer enthousiast, dus kom zeker nog eens. - Monique

Diner

Bij ons eet je de lekkerste ambachtelijk pizza’s die in echte Italiaanse houtovens bereid worden. We hebben ruime keuze ook voor vega’s.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Evenementen & nieuws