De Pizzabakkers
in Hilversum

Order & Pickup

De voordeligste keuze! Onze pizza's kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip

Bezorgen

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden wordt je lievelingspizza nu bezorgd! Bestel 'm via 123bezorgd.nl 

Openingstijden

ma-zo   17:00 – 22:00 uur

Groest 55
1211 EA Hilversum 
hilversum@depizzabakkers.nl 

Echte italiaanse pizzaiolo’s in Hilversum

De Pizzabakkers Hilversum ligt op de Groest, recht tegenover het winkelcentrum de Hilvertshof. Een fantastische plek midden in het centrum met het Centraal Station op drie minuten loopafstand. Filmtheater Hilversum, Theater Gooiland en de Vituskerk liggen om de hoek, ideale combi voor een avondje uit dus.

Bij De Pizzabakkers Hilversum is ruimte voor iedereen. Kom gezellig bij ons eten met je vrienden, familie of collega’s. We hebben de lekkerste Romeinse houtovenpizza, verfrissende cocktails of Italiaanse speciaal bieren. En vergeet vooral onze huisgemaakte tiramisú niet. Kinderen mogen spelen met het deeg en onze echte Italiaanse pizzaiolo’s die het deeg vakkundig in de lucht gooien, zijn een feest om naar te kijken. 

Sinds 1 juni zijn we weer gedeeltelijk open. De kindermiddag op woensdag komt echter nog niet meteen terug. Via onze website laten we je weten wanneer we hier weer mee beginnen. Elke maandag, dinsdag en woensdag is film e pizza avond en kun je wel op vertoon van je Filmtheater ticket tegen een speciaal tarief pizza afhalen!

Over De Pizzabakkers Hilversum

Een zeer leuke en gezellige avond gehad met een vriendin. Eerst een heerlijk voorafje gehad met verschillende hapjes. Daarna pizza Funghi en pancetta en die hebben we lekker gedeeld. En als toetje super lekkere huisgemaakte Limoncello en Tiramisú. En we werden bediend door superleuke enthousiaste meiden. Kort om een aanrader! – Nancy

Diner

Bij ons haal je de lekkerste Romeinse pizza’s die in een echte Italiaanse houtoven bereid worden. We hebben ruime keuze, ook vegetarisch.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Pizzabakken op woensdagmiddag

Elke woensdagmiddag kunnen kinderen samen met onze pizzaiolo’s pizza’s komen bakken. Iets voor jouw kind? Bel ons gerust.

Evenementen & nieuws