De Pizzabakkers
in Nijmegen

Kelfkensbos 24
6511 TB Nijmegen
nijmegen@depizzabakkers.nl

024-8442949

Openingstijden

zo - do   17:00 – 22:00 uur
vr - za    17:00 – 23:00 uur

Helaas is ons pand niet rolstoelvriendelijk. Wil je langskomen met een rolstoel, bel ons van tevoren even voor de mogelijkheden.

Order&pickup

Bestel onze pizza's telefonisch of online en haal ze op. We zijn telefonisch bereikbaar vanaf 14:00 uur. 

tafelen bij de pizzabakkers

De Pizzabakkers in Nijmegen is een gezellige pizzabakkerij met de allerlekkerste houtovenpizza’s van de stad. Gelegen aan de rand van het centrum, vlakbij het Valkhofpark. Om ons heen zitten veel andere restaurants, waardoor het een bruisende buurt is. Ook is er bij ons een goede parkeergelegenheid.

Bij ons mag je altijd aanschuiven, of je nu alleen bent, met z’n tweeën, het hele gezin of een groot gezelschap. Drink een lekkere cocktail, Peroni of prosecco aan onze bar en geniet van onze antipasti. 

Natuurlijk kan je bij ons je pizza's online bestellen en afhalen voor thuis op de bank of om mee te nemen naar het park aan de overkant. We zien je snel!

Over De Pizzabakkers in Nijmegen 

De pizza's zijn echt goed hier, pizza is mijn favoriete gerecht en ik heb heel wat pizzeria's bezocht, maar deze is een van de beste die ik ooit ben tegen gekomen! De pizza's zijn dun en niet al te groot, dit in tegenstelling tot vele andere pizza's die vaak dik een taai zijn. Het restaurant zelf is klein, dus reserveren is aanbevolen. De wachttijden vielen tijdens mijn bezoek mee, ondanks dat het restaurant zo goed als vol zat. – Jelle

Diner

Bij ons haal je de lekkerste ambachtelijk pizza’s die in echte Italiaanse houtovens bereid worden. We hebben ruime keuze ook voor vega’s.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Evenementen & nieuws