De Pizzabakkers Nijmegen

Kelfkensbos 24
6511 TB Nijmegen
nijmegen@depizzabakkers.nl

024-8442949

Order&pickup

De voordeligste keuze! Onze pizza's kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip

Bezorgen

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden wordt je lievelingspizza nu bezorgd! Bestel 'm via Deliveroo.

 

Openingstijden

ma - zo    16:00 – 22:00 uur

 

tafelen bij de pizzabakkers

De Pizzabakkers in Nijmegen is een gezellige pizzabakkerij met de allerlekkerste en enige Romeinse houtovenpizza’s van de stad. Gelegen aan de rand van het centrum, vlakbij het Valkhofpark. Om ons heen zitten veel andere restaurants, waardoor het een bruisende buurt is. Ook is er bij ons een goede parkeergelegenheid.

Bij ons mag je altijd aanschuiven, of je nu alleen bent, met z’n tweeën, het hele gezin of een groot gezelschap. Drink een lekkere cocktail, Peroni of prosecco aan onze bar en geniet van onze antipasti. 

Natuurlijk kan je ook je pizza's online bestellen en afhalen voor thuis op de bank of om mee te nemen naar het park aan de overkant. We zien je snel!

Over De Pizzabakkers in Nijmegen 

De pizza's zijn echt goed hier, pizza is mijn favoriete gerecht en ik heb heel wat pizzeria's bezocht, maar deze is een van de beste die ik ooit ben tegen gekomen! De pizza's zijn dun en niet al te groot, dit in tegenstelling tot vele andere pizza's die vaak dik een taai zijn. Het restaurant zelf is klein, dus reserveren is aanbevolen. De wachttijden vielen tijdens mijn bezoek mee, ondanks dat het restaurant zo goed als vol zat. – Jelle

Diner

Bij ons haal je de lekkerste Romeinse pizza’s die in een echte Italiaanse houtoven bereid worden. We hebben ruime keuze, ook vegetarisch.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Evenementen & nieuws