De Pizzabakkers Nijmegen

Order&pickup

De voordeligste keuze! Onze pizza's kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip

Bezorgen

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden wordt je lievelingspizza nu bezorgd! Bestel 'm via Deliveroo of Uber Eats.

 

Openingstijden

ma - zo    16:00 – 22:00 uur

 

Kelfkensbos 24

6511 TB Nijmegen

nijmegen@depizzabakkers.nl

tafelen bij de pizzabakkers

De Pizzabakkers in Nijmegen is een gezellige pizzabakkerij met de allerlekkerste en enige Romeinse houtovenpizza’s van de stad. Gelegen aan de rand van het centrum, vlakbij het Valkhofpark. Om ons heen zitten veel andere restaurants, waardoor het een bruisende buurt is. Ook is er bij ons een goede parkeergelegenheid.

Bij ons mag je altijd aanschuiven, of je nu alleen bent, met z’n tweeën, het hele gezin of een groot gezelschap. Drink een lekkere cocktail, Peroni of prosecco aan onze bar en geniet van onze antipasti. 

Natuurlijk kan je ook je pizza's online bestellen en afhalen voor thuis op de bank of om mee te nemen naar het park aan de overkant. We zien je snel!

Over De Pizzabakkers in Nijmegen 

Heerlijke pizza's die uitblinken door eenvoud. Pure smaken in een ongedwongen sfeer. Ook prima geschikt voor een bezoek met kinderen! – Johan

Diner

Bij ons haal je de lekkerste Romeinse pizza’s die in een echte Italiaanse houtoven bereid worden. We hebben ruime keuze, ook vegetarisch.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Evenementen & nieuws