De Pizzabakkers
in Nijmegen

Kelfkensbos 24
6511 TB Nijmegen
nijmegen@depizzabakkers.nl

024-8442949

Openingstijden

zo-do   16:00 – 21:00 uur

vr-za     16:00 – 22:00 uur

Order&pickup

Onze pizza's kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip

Delivery

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden wordt je lievelingspizza nu bezorgd! Bestel 'm hier: 

tafelen bij de pizzabakkers

De Pizzabakkers in Nijmegen is een gezellige pizzabakkerij met de allerlekkerste houtovenpizza’s van de stad. Gelegen aan de rand van het centrum, vlakbij het Valkhofpark. Om ons heen zitten veel andere restaurants, waardoor het een bruisende buurt is. Ook is er bij ons een goede parkeergelegenheid.

Bij ons mag je altijd aanschuiven, of je nu alleen bent, met z’n tweeën, het hele gezin of een groot gezelschap. Drink een lekkere cocktail, Peroni of prosecco aan onze bar en geniet van onze antipasti. 

Natuurlijk kan je bij ons je pizza's online bestellen en afhalen voor thuis op de bank of om mee te nemen naar het park aan de overkant. We zien je snel!

Over De Pizzabakkers in Nijmegen 

De beste pizza's in Nijmegen eet je bij de Pizzabakkers. De ingrediënten die men gebruikt zijn van de hoogste kwaliteit en je proeft het verschil met andere pizzeria's in Nijmegen. – Philippine

Diner

Bij ons haal je de lekkerste ambachtelijk pizza’s die in echte Italiaanse houtovens bereid worden. We hebben ruime keuze ook voor vega’s.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Evenementen & nieuws