De Pizzabakkers
in Arnhem

Broerenstraat 35
6811 EB Arnhem
arnhem@depizzabakkers.nl

026 - 7370181

Openingstijden

zo-do  17:00 – 22:00 uur
vr-za   17:00 – 23:00 uur

Helaas is ons pand niet rolstoel vriendelijk. Wil je langskomen met een rolstoel, bel ons van tevoren even over de mogelijkheden.

Order&pickup

Bestel onze pizza's telefonisch of online en haal ze zelf op. We zijn telefonisch bereikbaar vanaf 16:00 uur. 

Schuif aan in Arnhem

Aan de Broerenstraat tegenover het nieuw Focus Filmhuis en de beroemde Eusebiuskerk vind je De Pizzabakkers in Arnhem. Kom gezellig langs na een dagje winkelen in de Bakkerstraat of na een bezoek aan Musis of Theater aan de Rijn. 

Onze zaak is zeer ruim, waardoor we ook plek hebben voor grote groepen. Je kan bij ons reserveren, maar we houden ook altijd tafels vrij voor als je spontaan langs wilt komen. Ons favoriete plekje is aan de open bar. Schuif je binnenkort aan? 

In de zomer strijk je neer op onze grote terras en op maandag-, dinsdag- en woensdagavond hebben we Film e Pizza. Dan kan je naar het Focus Filmtheater en voor of na de film gezellig pizza komen eten. Liever een pizza afhalen? Dat kan ook bij ons.

Over De Pizzabakkers Arnhem

Heerlijke pizza, voortreffelijke tiramisu, goede koffie, Italiaans bockbier. Wat wil je nog meer? Geserveerd door zeer vriendelijke dames die meedenken en hun best doen om je het naar de zin te maken. - Frans

Diner

Bij ons haal je de lekkerste ambachtelijk pizza’s die in echte Italiaanse houtovens bereid worden. We hebben ruime keuze ook voor vega’s.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Film e Pizza

Doordeweeks een avondje uit? Geniet van pizza én een film. Op maandag, dinsdag of woensdag ga je naar de film bij het Focus Filmtheater en betaal je voor je pizza €7,50. 

Evenementen & nieuws