De Pizzabakkers
in Arnhem

Order&pickup

De voordeligste keuze! Onze pizza's kan je online bestellen, betalen en afhalen op het door jou gekozen tijdstip

Bezorgen

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden wordt je lievelingspizza nu bezorgd! Bestel 'm via Deliveroo

Openingstijden

zo - do    16:00 – 21:00 uur

vr - za     16:00 – 22:00 uur

Broerenstraat 35
6811 EB Arnhem
arnhem@depizzabakkers.nl 

Schuif aan in Arnhem

Aan de Broerenstraat tegenover het nieuw Focus Filmhuis en de beroemde Eusebiuskerk vind je De Pizzabakkers in Arnhem. Kom gezellig langs na een dagje winkelen in de Bakkerstraat of na een bezoek aan Musis of Theater aan de Rijn. 

Onze zaak is zeer ruim, waardoor we ook plek hebben voor grote groepen. Je kan bij ons reserveren, maar we houden ook altijd tafels vrij voor als je spontaan langs wilt komen. Ons favoriete plekje is aan de open bar. Schuif je binnenkort aan? 

In de zomer strijk je neer op onze grote terras en op maandag-, dinsdag- en woensdagavond hebben we Film e Pizza. Dan kan je naar het Focus Filmtheater en voor of na de film gezellig pizza komen eten. Liever een pizza afhalen? Dat kan ook bij ons.

Over De Pizzabakkers Arnhem

Onverwachts hier terecht gekomen. Het was heel rustig op deze maandagavond. Maar wat een lekkere pizza. Knapperige en dunne bodem. Had ietsje langer in de oven gemogen om nog lekkerder te worden. Maar we komen zeker terug. Een aanrader! – Cory

Diner

Bij ons haal je de lekkerste Romeinse pizza’s die in een echte Italiaanse houtoven bereid worden. We hebben ruime keuze, ook vegetarisch.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee.

Film e Pizza

Doordeweeks een avondje uit? Geniet van pizza én een film. Op maandag, dinsdag of woensdag ga je naar de film bij het Focus Filmtheater en betaal je voor je pizza €7,50. 

Evenementen & nieuws