• Reserveren
        • Amsterdam
          • Copernicusstraat
          • De Pijp
          • Haarlemmerdijk
          • Noord
          • Overtoom
          • Plantage
          • Spaarndammer
          • Willemsparkweg
          • Zuidas
        • Arnhem
        • Delft
        • Den Haag
        • Haarlem
        • Hilversum
        • Leiden
          • Herenstraat
        • Maastricht
        • Nijmegen
        • Rotterdam
          • Pannekoekstraat
          • Peppelweg
        • Utrecht
          • Croeselaan
          • Leidsche Rijn
          • Nachtegaalstraat
          • Voorstraat
        • Zaandam
        • Zwolle
  • Vestigingen
        • Amsterdam
          • Copernicusstraat
          • De Pijp
          • Haarlemmerdijk
          • Leliegracht To Go
          • Noord
          • Overtoom
          • Plantage
          • Spaarndammer
          • Willemsparkweg
          • Zuidas
        • Apeldoorn
        • Arnhem
        • Delft
        • Den Haag
        • Groningen To Go
        • Haarlem
        • Hilversum
        • Leiden
          • Leiden Centraal To Go
          • Herenstraat
        • Maastricht
        • Nijmegen
        • Rotterdam
          • Pannekoekstraat
          • Peppelweg
        • Utrecht
          • Croeselaan
          • Leidsche Rijn
          • Nachtegaalstraat
          • Twijnstraat To Go
          • Voorstraat
        • Zaandam
        • Zwolle
  • Order & Pick Up
        • Amsterdam
          • Copernicusstraat
          • De Pijp
          • Haarlemmerdijk
          • Leliegracht To Go
          • Noord
          • Overtoom
          • Plantage
          • Spaarndammer
          • Willemsparkweg
          • Zuidas
        • Arnhem
        • Delft
        • Den Haag
        • Groningen To Go
        • Haarlem
        • Hilversum
        • Leiden
          • Leiden Centraal To Go
          • Herenstraat
        • Maastricht
        • Nijmegen
        • Rotterdam
          • Pannekoekstraat
          • Peppelweg
        • Utrecht
          • Croeselaan
          • Leidsche Rijn
          • Nachtegaalstraat
          • Twijnstraat To Go
          • Voorstraat
        • Zaandam
        • Zwolle
  • Werken bij
  • Menukaart
  • Contact
  • Over ons
  • Evenementen
  • Franchise
  • Fanshop
  • Home
  • Vestigingen
    • Amsterdam
      • Copernicusstraat
      • De Pijp
      • Haarlemmerdijk
      • Leliegracht To Go
      • Noord
      • Overtoom
      • Plantage
      • Spaarndammer
      • Willemsparkweg
      • Zuidas
    • Apeldoorn
    • Arnhem
    • Delft
    • Den Haag
    • Groningen To Go
    • Haarlem
    • Hilversum
    • Leiden
      • Leiden Centraal To Go
      • Herenstraat
    • Maastricht
    • Nijmegen
    • Rotterdam
      • Pannekoekstraat
      • Peppelweg
    • Utrecht
      • Croeselaan
      • Leidsche Rijn
      • Nachtegaalstraat
      • Twijnstraat To Go
      • Voorstraat
    • Zaandam
    • Zwolle
  • Menukaart
  • Fanshop
  • Contact
  • Over ons
  • Evenementen
  • Franchise
  • Werken bij

De Pizzabakkers x Tres

Elke maand maakt De Pizzabakkers een pizza van de maand, deze keer wel een hele bijzondere in samenwerking met het Rotterdamse restaurant Tres.

In 2009 stond chef Michael van der Kroft dagelijks in de keuken van De Pizzabakkers Haarlemmerdijk, waar hij zich het vak van pizzaiolo eigen maakte. Inmiddels is hij trotse eigenaar van het veelgeprezen restaurant Tres. Hij wordt door de culinaire top van Nederland gezien als aanstormend talent en ontvangt in zijn bijzondere restaurant in Rotterdam een internationaal publiek.

In juni dit jaar kwam hij even terug bij De Pizzabakkers voor de aftrap van een hele bijzondere samenwerking! 

Al lijken we op het eerste oog misschien verschillend - de culinaire top en pizza - ambacht, kwaliteit en de herkomst van hun producten staan bij ons allebei centraal. De Pizzabakkers bakt pizza’s op traditionele Romeinse wijze in een Italiaanse houtoven, terwijl Tres zoekt naar innovatieve manieren om culinaire gerechten te creëren met lokale ingrediënten. Waar Tres enkel kiest voor lokale Nederlandse producten, kiest De Pizzabakkers enkel voor lokale Italiaanse producten. We vinden de herkomst van hun producten van groot belang en nemen deze veelal af van lokale boerenfamilies.

Op woensdag 23 juni was hij terug en nam hij de keuken van De Pizzabakkers over. Die dag maakte hij zijn eigen interpretatie van het menu van De Pizzabakkers, vertaald naar dertien gangen in Tres-stijl: speels, hyperlokaal en álles huisgemaakt.  Zo inspireerde de pizza Caprese hem tot een gerecht met tomaat, roos, koji, kruisbessen en kreeft.

Eén van de dertien gangen die Michael van der Kroft bedacht is de Pizza di Tres. 

De hele maand juli kunnen alle gasten van De Pizzabakkers deze nieuwe pizza van de maand proeven. De pizza is belegd met mozzarella, tijm, Parmezaanse kaas, gele tomaatjes, ‘nduja, rucola en Lardo di Conca. Het laatstgenoemde ingrediënt is rugspek van het varken, gekruid in marmeren bakken. 

Je kan de pizza proeven in alle restaurants van De Pizzabakkers. Hier kan je vast een tafel reserveren. Bestellen kan natuurlijk ook. Het aftoppen van de pizza mag je dan zelf doen, Michael legt je uit hoe!

 

Evenementen & Nieuws

Array

Speciaalbier Danilo

Array

LAB2: Plant Based Pizza

Array

De Pizzabakkers x Cineville

Speciaalbier Danilo

Array
mei 31, 2022

LAB2: Plant Based Pizza

Array
april 7, 2022

De Pizzabakkers x Cineville

Array
maart 7, 2022
Bekijk alle evenementen

Vestigingen

  • Amsterdam
  • Apeldoorn
  • Arnhem
  • Delft
  • Den Haag
  • Groningen
  • Haarlem
  • Hilversum
  • Leiden
  • Maastricht
  • Nijmegen
  • Utrecht
  • Rotterdam
  • Zaandam
  • Zwolle

De Pizzabakkers

  • contact
  • fanshop
  • werken bij
  • franchise
  • in de pers
  • sitemap

Producten

  • De Pizzabakkers Kookboek
  • Cadeaubon
  • Picknick pakket
  • Warmhoud- en koeltas DELUXE
  • Kinderschort

pin of creditcard

De Pizzabakkers vindt veiligheid en duurzaamheid belangrijk en daarom hebben we liever geen cash in de bakkerij. Je kan bij ons alleen betalen met PIN of creditcard (VISA en Mastercard).

Franchise

Ben je helemaal weg van ons restaurant, onze pizza’s, onze sfeer en wil je een eigen vestiging van De Pizzabakkers opzetten? Meld je dan aan via de oproep voor franchisenemers op de vacaturepagina. We hebben meerdere leuke steden in Nederland in gedachten waar we met De Pizzabakkers willen beginnen, maar staan ook open voor jouw voorkeur.

© De Pizzabakkers 2020 in samenwerking met goeiezaak.com