De Pizzabakkers
aan de Croeselaan-brederoplein

Brederoplein 6
3521 XA Utrecht
brederoplein@depizzabakkers.nl

030 - 307010

Openingstijden

ma - zo   17:00 – 22:00 uur

Helaas is ons pand niet rolstoelvriendelijk. Wil je langskomen met een rolstoel, bel ons van tevoren even voor de mogelijkheden.

Order&pickup

Onze pizza’s telefonisch bestellen en ophalen kan ook. We zijn telefonisch bereikbaar vanaf 16:00 uur.

Het buurtrestaurant van het Brederoplein

Op de hoek van de Croeselaan en het Brederoplein in Utrecht ligt onze gezellige pizzabakkerij.

Je kan heerlijk uitgebreid borrelen en tafelen in ons restaurant. Wij zijn een echt buurtrestaurant in de Dichterswijk, waar gezinnen, studenten en vrienden kunnen genieten van het samenzijn en onze lekkere keuken. Voor kinderen hebben wij speeldeeg, waarmee ze de leukste creaties kunnen maken. Daarnaast is deze plek ook ideaal voor harde werkers die nog tot laat bezig zijn. Ze kunnen gemakkelijk en snel een pizza komen halen bij ons. 

Ons grote terras is in de zomer dé plek om een verfrissende prosecco-cocktail of Italiaanse Peroni te drinken. Tip: online kan je vast je plek op het terras reserveren!

Over De Pizzabakkers Utrecht brederoplein

Ter gelegenheid van een afscheidsdiner een aantal heerlijke pizza's gehaald en deze met de klas 8 opgegeten. Netjes in stukjes, heerlijk. – Arjen

Diner

Bij ons haal je de lekkerste ambachtelijk pizza’s die in echte Italiaanse houtovens bereid worden. We hebben ruime keuze ook voor vega’s.

Prosecco

Op onze uitgebreide drankenkaart staan niet alleen prosecco’s en cocktails, maar ook bier, wijn, fris en verse koffie en thee. 

Evenementen & nieuws